10K följare

Halloj!
Idag är jag riktigt glad. Jag har nämligen fått över 10 tusen följare på instagram. Jag vill bara tacka alla som följer mig så jättemycket. Jag blir så lycklig av att folk uppskattar det jag gör.

Sen vill jag bara berätta något jätteroligt. Jag är så sjukt klantig.
Först så skulle jag göra ungefär som morotschips och då behövde man använda en osthyvel och hyvla tunna skivor Sen helt plötsligt så var där blod på skärbrädan och då hade jag hyvlat mig i fingret utan att märka det. Då har man lyckats.

Sen så satt jag vid mitt sminkbord och skulle resa mig och gick rätt in i väggen. Ni vet när man slår huvudet så hårt så att det svartnar och tårarna bara kommer? Ja så hårt var det ungefär. Så nu har jag som en stor långsmal bula över huvudet. Ungefär som ett diadem av bula. Mitt liv går bra just nu. :)

I övermorgon kommer mina tjejkompisar över och vi ska kolla lite film och äta tacos och så. Men imorgon ska jag bara på möte med jobbet. Annars så ska jag sova länge och mysa med hunden och förmodligen göra någon video till bloggen :3 kanske göra lite fakta om mig eller så.

Ja just nu kollar jag ung och bortskämd typ säsong 2 som gick kanske för 2 år sedan eller så. Det är ganska intressant och mysigt faktiskt kan jag tycka.

Men ni får ha en underbar kväll <3

XOXO Johanna


  • Nära Viken

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Grattis 😃
nouw.com/ssandraaf
Johannna
Johannna,
Taack ❤️
nouw.com/johannna
Starkareändutror
Johannna
Johannna,
Taack ☺️☺️
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229