alla bloggare är lata och bortskämda

Det är kommentarer som jag fått höra av både vuxna och ungdomar när jag berättar om att jag bloggar och att jag får erbjudanden om samarbeten osv. Men det folk inte förstår är nog hur mycket tid många bloggare lägger på att skriva inlägg, designa, sprida bloggen och kontakta eller svara på företag.

Ja, jag tackar ibland nej till företag fast det handlar om pengar eller produkter. Men det är inte för att jag är bortskämd. Det är för att vissa företag har produkter jag inte står för eller inte kan göra ett bra samarbete tillsammans med.

Dessutom krävs det bra inlägg och inte bara något man slafsar ihop på 5 minuter utan man kan få sitta och pula på vissa inlägg länge för att de man samarbetar med ska bli nöjda.

Sen vill jag bara säga att jag är inte lat. Det är inte därför jag har tid för att blogga. Jag går i skolan, jobbar på tropikariet och ska ta körkort och även umgås med folk samtidigt som jag håller igång bloggen. Det är mer än vad många gör i min ålder. Så nja, jag skulle väl inte kalla mg själv lat.

Jag förstår att många har förutfattade meningar om bloggare eftersom de bara kollat på Kissie för flera år sen när hon inte var lika mogen som idag( Idag är hon en av mina favoritbloggare) och andra som kanske har betett sig ytligt eller på ett dåligt sätt. Men det gäller inte alla och många av de bloggerskorna har förändrats.

Så nej. Jag är varken bortskämd eller lat och behöver inte ha sådana kommentarer tack!
Kram och puss alla fina<3

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229