äntligen har jag det i handen!

Hola!
Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det bara fint.
Jag har jobbat ganska mycket nu senaste och kommer fortsätta jobba en hel del nu fram över, min kollega har tyvärr blivit sjukskriven så jag har tagit en del av hennes tider. Men det är skönt ändå för då har man något att göra och dessutom så tjänar man ju en hel del extra pengar vilket behövs.

Jag fick även hem mitt körkort igår och herregud vad jag tycker att jag ser liten ut. Bilden togs 2018 när jag körde upp första gången och de ansåg att jag inte ändrats så mycket att de behövde ta en ny. Jag håller med om att det ser ut som jag men jag känner bara att jag ser så liten ut på bilden. Men det känns ändå sjukt häftigt att ha med det fysiskt i handen.

idag var jag och mamma på Väla för att jag skulle kolla upp piercingen eftersom den blivit inflammerad. Men vi har där för tidigt så jag och mamma tog en liten fika, jag åt en bit kladdkaka som av någon konstig anledning smakade kaffe, men den var i alla fall fin.
Men sen när vi kom in i piercingsstudion så var han som var där fruktansvärt otrevlig och "vi fick komma tillbaka om en halvtimme för han hade inte tid eftersom han behövde förbereda" och sen smällde han igen dörren. då blev jag bara så jävla irriterad ( kan också vara för att jag somnade 2 inatt) så då valde jag att köra hem istället så får jag komma tillbaka en annan dag. han var inte särskilt serviceminded.

Men nu har jag sovit ett tag och är på bättre humör. Jag hoppas ni får en fortsatt superdag!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh den känslan är oslagbar!!! Stor kram vännen ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja definitivt 😍
nouw.com/johannna
by_anniess
by_anniess,
Alltså stort jättegrattis till dig! grym du är som tagit körkort<3
Jag minns känslan än idag, fast det var en del år sen. DEt bästa typ 😊
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Men åh tack 💕 ja det är typ den bästa känslan
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229