äntligen har jag hennes autograf!!

Hej mina fina läsare!
Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det fortfarande inte bra men jag har fått tid till min samtalsperson idag som jag ska prata med och som ta kontakt med min läkare. Så vi får väl se vad hon har att säga helt enkelt, det är bara så jäkla drygt eftersom jag missar första delen av en skrivarkurs jag anmält mig till.
I fredags var jag, mamma, min moster och min kusin i Malmö för att titta på konserten "what a night" och äta middag På Jensens böffhus. Det var sjukt god mat där som vanligt och konserten var okej. För det första mådde jag inte bra och fick gå ut och vänta ut en panikångestattack innan jag kunde gå in igen. För det andra var ljudet väldigt dåligt inställt och hela föreställningen var ganska rörig. Men det var ju bra sånger och artister och mår man dåligt behöver man ju komma ut.

Till en superrolig sak. Jag har köpt autografer från Harry Potter skådespelare. Jag köpte Helena Boham Carter, Maggie Smith, Matthew Lewis, Michael Gambon och Rupert Grint. Med dem fick man äkthetsintyg och för er som inte vet så är Helena Boham Carter min absoluta favorit-skådespelerska så det är verkligen så jäkla kul att ha hennes autograf även om jag inte träffat henne personligen, det är väl nästa steg haha.

Lite andra smågrejer är ju såklart min nya tatuering som ni sett, att vi fick brädor på bilrutan medan jag körde, något som vi idag såg stod i tidningen. Annars har jag i princip legat i sängen och tittat på modern family nerbäddad med min hund.

Men nu får ni berätta, vad har ni haft för er under de senaste dagarna? Något roligt eller bara kämpat på i vardagen?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Åh vad roligt med konsert även fast de inte var så bra med ljudet och att de var rörigt! Så jobbigt att du fick panikattack med! Hoppas din läkare kommer på någon bra lösning , och att du mår bra snart!! Så himla kul att du autograferna! Jättefin tatuering! 😍 Usch vad otäckt att få plankor på framrutan medan du körde! Hoppas du får en fantastisk Onsdag fina du❤️
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Tack detsamma fina du 💕
nouw.com/johannna
Karin
Karin ,
Hej! Vad roligt att du fick din favvoskådespelerskas autograf. Min är Maggie Smith så om du kan tänka dig att sälja den så hör gärna av dig ✊👋🏻😀Ha det bäst!
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229