Bekräftade teorier!

Hej på er fina!
Idag kommer ett inlägg med harry potter teorier som är bekräftade av J.K Rowling att de stämmer. Tyvärr hittar jag inte särskilt många men jag hittade några stycken.

Azkaban var ett sätt att hålla styr på dementorerna!
Detta är en teori som j.k rowling bekräftat. Nämligen att man satt dementorerna som lever på själar runt trollkarlsfängelset azkaban för att de ska få offer där och inte flyga runt och suga ut oskyldiga trollkarlar och mugglares själar.

Lycantrophy är hiv!
Lycantrophy är det man blir smittad med när man blir biten av en varulv och själv blir en varulv. J.k rowling har bekräftat att hon hade hiv i tanken när hon skrev om det, bland annat med alla fördomar som trollkarlar hade om de som smittats, på samma sätt finns det många fördomar om hiv-drabbade.

Grindewald och Dumbledore är mer än vänner!
Som man får veta i böckerna så hade Albus en nära relation med den onda trollkarlen Gellert. Men Rowling har gått ut med att deras relation troligtvis var mer än bara vänskap, Albus var även kär i honom. Om relationen var sexuell eller inte är däremot inte konstaterat.

Vad Harry såg när han dog var "voldemorts" efterliv!
När Voldemort dödade Harry i slutet så hamnade Harry i en slags mellanvärld där allt var helt vitt och på golvet låg där en liten varelse, nästan som ett foster som kippade efter andan. Detta är vad som sker med Voldemort efter att han dör eftersom han förstört sin själ så pass mycket.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
så spännande att läsa!😍❤️Visste inget av dessa punkter! Hoppas du får en fortsatt fin Tisdag fina du❤️
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Detsamma fina du 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh vad jag älskar att få läsa dessa inlägg, så himla spännande! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Johannna
Johannna,
Ja jag älskar också teorier 😅
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229