bucketlist!

hello på er!

Innan jag dör:

En känsla jag vill känna: Jag känner att jag redan känt väldigt många av kroppens alla känslor men jag tror att en känsla jag aldrig känt är en riktig förälskelse eller sådär väldigt kär så det hade väl varit lite mysigt.

Ett ställe jag vill resa till: vid Bahamas så finns där en ö som är full av grisar av någon oklar anledning. Men grisar som man kan simma med och gosa med och det låter ju bara så sjukt mysigt att få simma runt tillsammans med en gris så jag hade helt klart valt att åka dit.

Den här boken vill jag läsa: Ja det känns som om det hade varit en lite rolig grej att läsa genom Bibeln och kunna gå runt och säga att man läst Bibeln. Annars har jag ingen bok som jag kan komma på att jag verkligen vill läsa innan jag dör.


Det här vill jag skapa: Jag har i väldigt många år haft som dröm att skriva en egen bok och ge ut och det måste ju räknas som att skapa, eller? Ja på min bucketlist finns i alla fall att skriva en egen bok.

En person du vill träffa? Jag hade tyckt det vore väldigt häftigt att träffa min favorit-skådespelerska Helena Boham Carter och kunna berätta för henne hur mycket hon inspirerar mig. Men det hade varit rätt roligt att träffa typ dr. Phil och sitta och ha ett djupt samtal med honom.

Vilket språk hade du velat lära dig? Jag hade tyckt det vore väldigt häftigt att lära sig mandarin som är väldigt stort i många länder i Asien om jag inte missminner mig. Det hade varit kul att kunna prata det men även att lära sig skriva med tecken istället med bokstäver.

Ett jobb jag vill prova på Jag har ju ett drömjobb vilket innebär att arbeta inom polisen som utredare på mordplatsen, jag vet inte vad själva positionen heter men mer en person som utreder helt enkelt.


Här vill jag bo Alltså jag har ju som en dröm att bo på en gård med djur såsom getter, grisar och hästar men sen känner jag mig själv tillräckligt bra för att veta att det inte kommer hända.

Det här vill jag uppleva Jag hade tyckt det vore så sjukt häftigt att få simma med hajar. Helst fritt men även i bur eftersom det är säkrare. Jag tycker bara det är så sjukt häftiga och missförstådda djur. Tänk att bara dyka ner i havet och se en haj på nära håll. Hur häftigt?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi åh har sett en video från det stället där det är massa grisar, iiih så mysigt att få åka dit hihi, hoppas verkligen att du får göra det i framtiden ♥️ Stor kram finis ♥️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, det hade varit helt underbart 😍😍
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Vilken härlig lista på saker du vill uppleva eller genomföra!! 😍
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229