budgetlyx #7

Här kommer en försenad budgetlyx. Just nu händer ganska mycket i mitt liv så det kan vara att det bara blir ett inlägg om dagen beroende på hur mycket som händer den dagen. Men nu kommer 4 olika budgettips.


1. Gör egna iphoneskal!

Ni vet ju att lite roligare iphoneskal kostar mer än ett vanligt genomskinligt eller vitt men man kan ju alltid köpa ett billigt skal och sedan köpa tex nitar och lim och sedan pynta det själv. Det blir billigare men kan bli väldigt snyggt också.

2. Gör budgetvarianter på din kompiskväll!

Ska du ta hem kompisar men har ångest över hur mycket det kommer kosta? Gör lite budgetsaker. Jag gör ibland tex eget pynt istället för att köpa och liknande. Ta gamla saker och gör om dem till finare saker.

3. Gör egna presenter!

Man kan ju alltid göra egna presenter till folk. Vissa tycker det känns sådär men det är inte pengarna som räknas eller hur? Varför inte göra ett eget kort, Ge bort något smycke du gjort som du är stolt över eller något annat roligt eller gör egna choklad genom att smälta en chokladkaka och lägg i goda saker som tex lakritspulver eller chili och låt det stelna och packa in det i något fint papper.

4. sorbet utan sorbetmaskin!
Jag brukar göra en egen sorbet genom att ta frusna bär och kvarg eller youghurt och sen mixa. Det blir väl inte exakt som om man köper en sorbetmaskin men det blir ändå bra och billigare enligt mig.

Det var dagens budgetlyx:)
Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har i alla fall.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Lorene,
Tack för dina tips, och jag älskar din del. Trevligt inlägg
www.missydress.se/brudklanningar.html
Johannna
Johannna,
Vad kul att höra ❤️
nouw.com/johannna
Lorene
IP: 82.99.3.229