Check på Ullared

Hej alla underbara !
Nu är vi hemma från Ullared och det var väldigt mysigt. Dock har jag inte mått så bra så det är ju inte särskilt roligt men ändå. Vi gick på Ullared från klockan 7 till kanske 11 och sen kände både jag och mamma oss nöjda. Jag har spelat in videor men då de ska redigeras lite och jag ska fota kläderna och sånt så läggs det upp imorgon.
Jag höll mig i alla fall inom budgeten. Jag hade 2500kr som Max att handla för och handlade för 2400kr så det är i alla fall skönt. Det blev mest kläder men även annat också.

Något som var intressant var att nu efter terrorattacken i Stockholm så såg vi först poliser med k-pistar eller något liknande som stod utanför och sen gick in och även på olika ställen i varuhuset stod där poliser. Dock inte med k-pistar men förmodligen pistoler. Så man märker till och med i Ullared att något hade hänt. Det är rätt sjukt när man tänker efter.

Jaja. Nu ska mamma och jag sätta på oss våra nya pyjamaser och titta på hitta Doris som vi köpte. Så det blir mys och sen gå och lägga sig tidigt.
Kramar från mig

XOXO Johanna


  • Nära Viken

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229