de har inget syre!

Hej på er mina fina, jag hoppas allt är bra med er.
självt jag just nu så sjukt seg och det hade inte suttit fel med att ta en liten nap, men det har jag inte tid med nu för om bara 10minuter ska jag in på teorilektion för körkort. Lite nervös men jag har ju klarat teoriprovet för körkort en gång så jag vet ju att jag kan.
Men jag kommer i alla fall direkt från Helsingborg för där har jag varit på vuxenpsykiatrin på gruppterapi som kallas ERGT. Vilket står för emotional regulation group therapi och det handlar mycket om att man ska lära sig att hantera känslor på ett hälsosamt sätt och på ett sätt som inte skadar dig. Det är intressant men det gör en verkligen trött, främst för att där verkligen är noll syre i deras lokaler.

Men till en rolig sak så här jag och mamma nu bokat resa till London. Vi ska bo där från en måndag till lördag och jag ser så mycket fram emot det, jag kommer verkligen vara en sån typisk turist som vill göra allt. Hotellet är ganska nära paddington hotell och jag ville gärna ha ett mer mysigt, typiskt engelskt hotell och inte sånt riktigt modernt. Egentligen hatar jag ju heltäckningsmattor och sånt för jag tycker det är sjukt hygieniskt men jag känner att ska jag bo i England så ska jag också känna att jag bor i England. Vi åker inte förrän i april men då kan ni räkna med att få 350 bilder.
Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så fantastiskt att ni ska dit, gud vad roligt ni kommer få det där! Hoppas det gick superbra på teorilektionen vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja det ska verkligen bli så kul <3
nouw.com/johannna
carroat
carroat,
Åh vad härligt med London, älskar den staden! 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, verkar vara en underbar stad 😍
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229