den fula verkligheten!

Hej på er mina fina läsare!
Jag hoppas allt är superbra med er, med mig är det faktiskt skit just nu.
Jag skrev ju i ett inlägg tidigare att jag var påväg ner i en dipp och nu är jag där så livet går just nu bara på automatik och jag gör det jag måste trots att jag gråter mellan varven. Jag tackar bara gudarna för mina ångesttabletter, mitt tyngdtäcke och min mamma som vet exakt när hon ska bära ner det till mig.

Idag har jag varit nere och tagit ett blodprov. Jag brukar ta för att de ska kolla balanser och liknande med mina mediciner men för några dagar sen fick vi hem en remiss där de ville jag skulle ta prover på bara sköldkörteln och jag menar det kan ju bara vara att det blivit något knas när de tog proverna eller vadsomhelst men såklart känner jag bara att "nu har min sköldkörtel lagt av också". Men jaja, det märker vi väl antar jag.

Men om vi ska ta något positivt så ska jag alldeles strax åka till tatueraren för att rätta till ett par saker på den ena tatueringen han gjorde förra gången och sen ska jag även göra en mindre tatuering till. Det ska vara en g-klav men jag har inte helt bestämt om den ska sitta bakom örat eller på armen så det får vi väl se helt enkelt.

Ni undrar säkert varför jag lägger upp ett inlägg där jag är så negativ och inte mår bra men jag tycker det är viktigt att visa att allt inte alltid är bra och särskilt för mig som är bipolär. Jag vill ju på min blogg visa en verklighet men även få fram psykisk ohälsa och lets face it. Verkligheten är fan inte alltid vacker.
Men jag hoppas ni har en bra kväll i alla fall!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Hoppas verkligen det gick himlabra hos tatueraren vännen!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💕
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Styrkekramar till dig!!! <3
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Tack fina 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229