Den var gigantisk!

Hellu!
Hoppas ni har haft en bra tid under det senaste, själv så har det hänt en hel del under den senaste veckan.

I torsdags så fyllde jag nämligen 20 år. Jag hade sagt att jag inte ville ha något firande men helt plötsligt så var det inte bara mammas röst som sjöng utan även min kusin och hennes man, sen var mitt lilla gudbarn också med. De hade pyntat med lite pompoms och ballonger och jag fick presenter som jag tänkte visa i ett annat inlägg. Jag hade bestämt att vi skulle äta lunch ute på en restaurang på lunchen vilket vi gick och gjorde och det var verkligen supermysigt. Sen åkte vi hem till oss och jag hade bakat en tårta som jag för en gångs skull blev nöjd med. Det var en chokladmoussetårta, vill ni ha recept kan ni ju kommentera.
Sen efter det var jag och mamma iväg på kurs.

Sen på fredagen så åkte jag iväg till Ullared med mamma, mormor, min kusin, hennes kille och mitt gudbarn. Jag hade en budget och sen kom jag till kassan och hade spräckt den med runt 1000kr...
Men jag tyckte faktiskt jag inte köpte så sjukt mycket olika saker utan de flesta stod faktiskt på min lista.

I helgen jobbade jag för första gången på 2 veckor vilket känns sjukt konstigt. Men det var hyfsat mycket folk och jag jobbade fram till stängning. Det var även första gången jag jobbade i mitt nya arbetsslag och jag tyckte det kändes bra. Men jag måste visa er denna enorma myra som gick bland våra bladskärarmyror. Det syns inte lika bra men den var så jäkla stor.


Sen igår så var jag och fikade med en kollega som nu tyvärr har slutat. Men vi hade supermysigt och pratade och åt god fika på espresso house. Hon slutade inte för jättelängesedan men vi har ändå inte pratat på ett tag så vi hade en hel del att prata om. Vi hade det helt enkelt väldigt mysigt och måste göra om det snart igen.

Jag och mamma har också varit och köpt fiskar till vårt akvarium. Vi har ännu inte köpt alla eftersom man först skulle börja med få för att se så de trivdes. Så vi köpte 2 malar, 4 räkor och 3 stycken fiskar. Nästa gång ska vi köpa lite mer färgglada fiskar.


Men hoppas ni haft det bra!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Stort grattis i efterskott fantastiska du ❤️❤️❤️❤️nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon och stort grattis i efterskott vännen! Vilket magiskt firande du fick, så himla fint! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💜nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229