Det är olöst än idag! Torsdagsskräck

Hej! Idag är det dags för ännu ett av mina inlägg inspirerade av skräck.
Idag ska jag prata om det olösta mordet på Hinterkaifeck.

I April 1922 så hittade man 6 döda kroppar på en gård i Munchen i Tyskland, detta efter att skolan ringde och saknade den yngre flickan och inte fick några svar. Hur morden skett vet man inte riktigt men nästan alla kropparna hittades i en lada där de blivit slaktade med en hacka så man tror att mördaren på något sätt lurat in dem där. Det var bara den yngsta pojken och husan som endast bott på gården ett par timmar som hittades döda inne i huset.
Grannar som förhördes berättade att bonden Andreas sagt att konstiga saker hänt på gården. De hade sett fotsteg i snön som gick mot huset men sen inte tillbaka igen, han hade hört fotsteg och konstiga ljud från vinden men när han kollade så var det ingen där och en dag låg där en helt okänd tidning, Även husnycklar försvann.

Tragiskt nog så tror man att den ena dottern fick se sin familj antingen dödas eller fick se deras döda kroppar innan hon blev dödad för man såg att hon hade slitit av sitt hår som av panik. Det som var obehagligt var att mördaren verkar ha bott kvar i huset efter morden för någon hade matat alla djuren och ätit av maten i köket och grannarna berättade också att de sett rök i skorstenen.

Så den stora frågan är, vad hände egentligen på gården och vad var motivet till att mörda en hel familj?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Louise
Louise,
Men usch vad hemskt!!!!! <3
louiseelinore.com
happyM
happyM,
Fy så läskigt!!!!!❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja verkligen 😐
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229