Det blev inte som väntat!

Hej mina små fina äppelkvistar (?)

Just nu sitter jag bänkad framför farmen, är jag den enda som tittar på det nuförtiden? Sen så kommer jag sitta bänkad framför sveriges mästerkock eftersom jag som sagt är tant Agda 84 år gammal.

Idag var egentligen tanken att inte göra ett skit men igår skrev Anmi, min chef och frågade om jag kunde tänka mig att jobba idag istället för min kollega Ida och eftersom jag inte hade några andra planer så sa jag ja. Så idag mellan 11 och halv sex har jag varit på jobbet. Där var inte jättemycket att göra vilket ju är skönt utan där var ändå lagom mycket så man hann med att både jobba och prata lite med sina kollegor. Men alltså gud vad jag fick ont i fötterna, jag hade ju mina nya skor och hade inte hunnit gå in dem än så ja, mina fötter är ganska ömma just nu.

Imorgon så ska jag vara iväg nästan hela dagen också eftersom jag först ska till vuxenpsykiatrin och ha gruppterapi-möte där och sen efter det så ska jag direkt till min körskola och ha teorilektion där och sen innan jag är hemma så är klockan 7. Men imorgon får ni tagga på ett skräckinlägg istället!
Ni får ha en supermysig kväll i alla fall

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Haha nej du är inte ensam , jag och sambon älskar att kolla på farmen. Det är så mysigt på något sätt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur och mycket mindre drama i år 😉
nouw.com/johannna
by_anniess
by_anniess,
Hehe, jag kollar inte farmen iaf 😉 *ler*
Ha en fin torsdag<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Haha nä, alla är olika 😉
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229