Det smakade bara blod!

Hej på er mina underbara läsare!
Idag blir det en veckans trots att det verkligen mest varit en lugn vecka.

veckans sämsta
Det är helt klart att jag var hos tandläkaren. Eller inte själva tandläkaren i sig och inte att det kostar pengar utan de undersökte och det visade sig att jag har tandsten, men inte bara det utan alla har små fickor vid tänderna och min tandläkare berättade att de brukade vara mellan 1-2 millimeter och max skulle vara 3 millimeter men att vissa av mina fickor låg mellan 4-6 millimeter vilket ju är alldeles för mycket. Tack vare detta har jag infektioner i tandköttet vilket gör att det blöder och gör ont när jag tex borstar tänderna. Men hon tog i alla fall bort tandsten som jag hade precis vid tandköttet och satan vad ont det gjorde. Jag brukar aldrig tycka det tandläkaren gör känns särskilt mycket men när hon körde med den man tar bort tandsten med på vissa ställen tårades mina ögon och dessutom kände jag bara blodsmak när jag svalde. Så när jag skulle skölja så kom det typ bara blod vilket ju är ett tecken på att mitt tandkött är ganska irriterat och fortsätter det så kan man få tandlossning.

Veckans to do
Veckans to do var att jag skulle städa akvariet eftersom man ska göra det en gång i veckan. Det är inte jättejobbigt utan man tar bara en form av pump som dammsuger bottnen och tar bort 1/3 av vattnet innan man häller i rent vatten som ska vara 25 grader och sen häller man bara i en form av medel som ska rena och sen är det done.

Veckans mysigaste
Det tror jag var när jag i veckan packade in paket och dessutom hade igång lite julmusik och som bonus på det så började det snöa för första gången i år här nere. Det snöade inte länge och det är plusgrader nu igen men alltså, hur härligt?

Veckans mysterium

denna kategorin hade jag med för att jag upptäckte det igår, söndag. Vi ha ju ett akvarium och jag satt och kollade på det och såg då helt plötsligt något som jag först trodde var skräp men som jag sen märkte rörde på sig. Vi har ingen aning om vad det är men jag är helt säker på att det inte är ett fiskägg. Men antingen är det våra räkors barn eller att vi lyckats få med en snigelbebis när vi köpte fiskar sista gången, vi får helt enkelt se och hoppas på att det inte är något dåligt djur.

Veckans bästa
Det skulle jag säga bara är att jag har haft en lugn vecka och att jag har fått spendera mycket tid med mamma i veckan på tillexempel IKEA, Julmarknad men även att vi bara suttit hemma och lagt ett pussel.

XOXO Johanna


  • Listor

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du <3 Oj en såndär har jag aldrig sett förut, spännande när man upptäcker något nytt. Hoppas bara att det är något bra eller hur man ska säga. Söt var den iaf haha! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😂
nouw.com/johannna
carroat
carroat,
Aj vad ont, hoppas det slutar blöda nu! 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja det hoppas jag med 💜
nouw.com/johannna
Malin
IP: 82.99.3.229