Det var sjukt vackert!

Hej på er fina!
Hoppas ni har haft en helt underbar dag.
idag har jag varit hos veterinären med Siri, det visade ju sig att det med hennes öga var ett sår hon hade på ögongloben så vi har gett henne 2 sorters ögondroppar och smärtstillande. så idag var jag på återbesök med henne och när veterinären kollade i hennes öga så visade det sig att såret hade läkt ihop vilket var sjukt skönt.

I lördags var jag ute med Mikaela och Cornelia. Vi körde till Örkelljunga stenbrott och herregud vad fint det var där, vi stannade där ett tag innan vi körde hem till mig och grillade hamburgare och spelade cards against humanity. Det var hur mysigt som helst.

Jag har även provat dessa popcornen som de gjort reklam för på tv och som jag varit nyfiken på att prova länge. Mamma och Mikaela fick typ klökningar när de åt dem medan jag och Cornelia tyckte de var helt okej. Jag skulle säga att de är fruktansvärt söta så man kan inte äta allt för många samtidigt.

Annars har det inte hänt jättemycket, jag har jobbat lite och imorgon ska jag åka till läkaren så vi får väl se vad som händer där.
Annars ska jag bara ta det lugnt och fixa ordning på mitt rum.
Jag hoppas ni har en superbra dag och har en lika bra vecka!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad skönt att såret läkt ihop så bra! 😍 Jag har smakat dom popcorna med, dom funkar! Men är inte supergoda, tycker dom Är för söta❤️ Låter som du får en rätt lugn och fin dag i morgon! Kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Ja, det håller jag med dig om 💕
nouw.com/johannna
Emma Engström
Emma Engström,
Jag håller verkligen tummarna för att ögonen kommer bli bätter för henne nu! Hoppas även det gått bra hos läkaren idag <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
Tack fina 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229