Detta visste ni kanske inte!

Hej på er!
I dagens inlägg tänkte jag skriva 10 fakta ni kanske inte visste om mig, mina gamla läsare vet kanske vissa av dessa sakerna men jag har gjort mitt bästa för att hitta på nya fakta som ni troligtvis inte visste.
Så vi kör igång!

1. När jag gick på högstadiet var jag med i ett band som hade spelningar utanför skolan men jag sjöng inte utan jag spelade bas och körade.

2. När jag var runt 15 år så var inte mitt drömyrke som alla andras, jag ville inte bli veterinär eller artist utan jag ville bli sexolog. Ganska ovanligt och ganska otippat.

3. Jag föddes via kejsarsnitt eftersom jag hade min navelsträng virad ett par varv runt halsen och därför vägrade komma ut trots att mamma vid ett par tillfällen blev igångsatt.

4. När jag var yngre var jag en av världens största beliebers. Jag verkligen älskade Justin Bieber så sjukt mycket och jag lyssnade på alla hans låtar, tog reda på information om honom och hade massa merch hemma.

5. Jag började ha klackar i skolan när jag gick i 7an och då pratar vi även högre klackar. Detta eftersom jag blev väldigt mobbad för min längd.

6. Jag får inte donera blod pågrund av mina mediciner och mina sjukdomar men jag hade gärna gjort det om jag hade fått.

7. Jag har ofta handen på min mage på bilder för att jag har komplex över min mage och vill dölja den.

8. Jag är väldigt intresserad av psykologi och hade gärna sätt mig som en fluga i typ en psykopats hjärna för att kunna ta reda på hur de tänker och hur deras hjärna fungerar.

9. När jag gör saker måste jag göra dem perfekt och om jag gör något och inte är bra på det så gör jag inte det igen eftersom jag hatar att inte vara bäst på saker.

10. Detta kanske vissa uppfattat och vissa inte, men jag är pansexuell vilket innebär att Jag blir attraherad av alla kön och inte ser kön utan kan bli attraherad av både män, kvinnor, ickebinära eller hur man än identifierar sig. Jag blir inte attraherad vilket kön någon har.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Wow! Så häftigt att du varit med i ett band<3<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur ❣
nouw.com/johannna
Hilma
Hilma,
Men åh vad roligt att få reda på lite fler saker om dig vännen! Vad spännande det lät med det där bandet 😃 spelar och sjunger du fortfarande? ❤️
nouw.com/hilma
Johannna
Johannna,
Jag gick musikskola i gymnasiet men sen eftersom jag drabbades av socislfobi så fick jag svårt med att uppträda och liknande så tyvärr är det bara hemma nu för tiden ❣
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229