fyfan, på en 100-väg!

Hej på er!
Idag skulle egentligen bli ett inlägg där jag skrev om min vecka och liknande men sen i förmiddags inträffade något som var det obehagligaste jag varit med om på länge. Jag var ute och övningskörde med mamma på en 100-väg. Då fick vi möte av ett släp som var lastat med golvbrädor. Problemet var att idioten som körde bilen hade inte på något sätt satt fast sina golvbrädor så precis när jag kör förbi så flyger två stycken av brädorna av och rätt in i min ruta. Den ena golvbrädan studsade över min ruta vilket spräckte rutan på ena sidan. Den andra brädan lyckades på något sätt fastna i grillen på bilen och skadade motorhuven. Jag fick såklart panik och bromsade trots att jag hade trafik bakom mig och körde in vid väggrenen och satte på varningsblinkers. Vi satt där och försökte få tag på polisen på 114 14 eftersom vi var osäkra på om det läckte något eller inte eftersom man inte kunde se det pågrund av regn. Men eftersom den kön var hur lång som helst så körde vi tillslut hem ändå.

Men alltså fan, varför sätter man inte fast det man har på släpet när man vet att det blåser och man ska köra på större vägar. Men han som körde med brädorna märkte ju inget utan fortsatte köra i godan ro.

nu har mamma suttit hur länge som helst och försökt få tag i polisen för att göra en anmälan eftersom man måste göra det för att få hjälp av försäkringskassan. Jag menar ni får tänka att denna bilen köpte mamma förra året tror jag så det är jäkligt surt och jag som redan har så jäkla stor respekt för bilar och tycker det är lite obehagligt blev ju inte precis boostad av det.
Där har ni min början av dagen, hoppas er var lite bättre

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Men usch vad läskigt, vilken idiot! Tur att ni mår bra!!! 💕
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men fy vad obehaligt! Förstår inte varför vissa ska ha så svårt att tänka lite längre än näsan räcker, är väl en självklarhet kan man tycka att spänna fast. Tur det gick så bra som det gjorde för er! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, jag känner likadant, tänk om det hade varit en motorcyklist som kom 😨⭐
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229