ger mina döda celler lite kärlek!

Hej mina fina!
Jag
hoppas ni har haft en superfin vecka hitintills, det är ju ändå Lillelördag.
jag valde faktiskt att igår ha en dag där jag bara tog hand om mig själv genom att ta ett varmt bad, tog en ansiktsmask som troligtvis hade aloe Vera i den eftersom den luktade så jäkla starkt och sen gav jag även mina naglar lite kärlek. jag har verkligen inte gjort något för dem på länge så de var så fruktansvärt slitna, är det inte konstigt att man behöver ta hand om sina döda celler för att naglarna ska va fina? men jag gav dem också lite färg och ni ser kanske hur korta mina naglar är, jag brukar alltid ha sjukt långa och fina naglar men ja, de har varit kaos.

Men sen till en lite gullig sak. Vi har haft ett litet yngel i akvariumet som levt bakom pumpen, troligtvis för att skyddas från att ätas upp men nu har den tagit sig ut och simmar runt med de stora fiskarna. Sen har vi även fått typ 20 andra yngel men troligtvis kommer de flesta inte överleva, tråkigt men det är naturens lag antar jag.

Det var väl lite som hänt under det senaste, eftersom jag varit väldigt förkyld så har jag hållt mig hemma och tagit det lugnt. Är jag förresten den enda som inte hispat upp mig om corona än? Ja det sprider sig men samtidigt kan jag ha otur att möta någon med corona liggande i kroppen bara jag stannar och pratar med någon när jag är ute med hunden och så länge jag inte bor i ett riskområde så tänker jag inte isolera mig.

Kan inte ni skriva era tankar om corona? Är ni oroliga?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh så fint det blev med blå naglar! 😃 Lite färg på naglarna kan verkligen liva upp det ibland <3 Och härligt med spadag! Kram! <3
nouw.com/hilma
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, alltid kul att ha lite färg på naglarna 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men gud så härligt att ta hand om sig själv lite, det var du verkligen värd vännen! Alltså jag är inte så orolig för min egen del då jag mest är hemma så chansen till att jag blir sjuk är nog liten men är såklart orolig för äldre, barn och andra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur, håller med dig 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229