Han dog som en hjälte!

Detta är en karaktär som man från början tror är feg och dör som en mes men som visar sig vara en hjälte, nämligen Regulus Black.


Regulus
föddes 1961 in i familjen Black och hade en äldre bror vid namn Sirius Black. Regulus föräldrar var stolta över honom eftersom han betedde sig som en "äkta" renblodig och blev sorterad in i slytherin medan hans bror Sirius hamnade i gryffindor. Regulus blev även sökare i slytherins quidditchlag och han var även med i slugclub pågrund av sin bakgrund. Redan från unga år såg Regulus upp till Voldemort och ville bli en av hans anhängare. Han hade många släktingar som var dödsätare och när han var 16 så fick även han mörkrets märke vilket gjorde hans föräldrar stolta. Efter ett tag började Regulus dock tvivla när voldemort var nära på att döda deras husalf Krake. En dag bad Voldemort nämligen Regulus om en husalf och Regulus erbjöd stolt Krake till sin herre. Voldemort ville prova sina skydd till sin horrocrux i grottan och det slutade med att han lämnade Krake att dö. Men eftersom husalfer har annan magi än trollkarlar så tog sig Krake tillbaka och berättade vad som hänt för Regulus. Regulus räknade då ut att det var en horrocrux och valde därför att stå emot sin herre. Han gjorde en kopia och bad Krake leda honom till platsen där den äkta horrocruxen var. Väl där gav Regulus en order till Krake att han skulle mata Regulus med den magiska drycken, byta ut medaljongen och sedan ta sig hem vad som än hände och inte berätta för mamman vad som hade hänt. Regulus fick i sig all dricka och tog sig sen ner till vattnet för att dricka men blev då nerdragen under vattnet av inferier. Krake tog sig därifrån och berättade aldrig för någon om hur Regulus dött vilket gjorde att hans mamma bröt ihop av sorg.

De andra i omgivningen trodde att han antingen dött för att han försökt lämna gruppen eller att han bara kommit för djupt i det.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh älskade inlägg, så himla roligare att få läsa! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
happyM
happyM,
Så spännande!!! ❤️ Kram
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
IP: 82.99.3.229