Helt random!

Hellu!
Idag tänkte jag visa random bilder från min hårddisk.. Jag har sett andra göra det fast från sin kamerarulle men jag har inte så mycket foton på min telefon så jag gick in och kikade på min hårddisk istället och där fann jag en hel del märkliga bilder som jag tänkte lägga in och berätta om vad det är.

Först hade jag en jäkla massa selfies med mig och olika kända människor. Jag hade fler men valde dessa. Det är en med Harpo som skrev Moviestar och arbetade mycket med Ted Gärdestad, Hon Saraha som var med i melodifestivalen för några år sen, en som jag inte riktigt minns och sen han som spelar Pippin i Sagan om ringen.

Två andra helt random bilder:
Den första är en bild på mitt finger när jag fått för mig att klappa min kaktus eftersom den såg mjuk ut. Ni förstår inte hur länge jag pillade taggar.

Den andra bilden är ett bildprojekt från nian. Man skulle göra olika saker med hjälp av en enkel mask. Mitt tema var kvinnomisshandel. Hur man försöker se ut mot alla för att ingen ska misstänka vad som händer bakom stängda dörrar medan man hemma lever med blåmärken och kanske får åka till sjukhuset och sy pågrund av skadorna.

Här har vi tre andra bilder:

Den första är på mig när jag var liten. Jag minns att vi skulle göra cementgrejer så jag var tvungen att ha regnbyxor och långärmat på mig

Bild två är från trean i gymnasiet när vi höll på med vår musikal. Då tog vi olika foton för att framhäva de olika grupperna i musikalen.

Bild nummer tre är från jobbets kräftskiva. Vi har en sån stor jeep som de hade satt i en tältöppning och där stod all dricka och alla glas och liknande.

Detta är de sista två bilderna och där kör vi lite sjukhustema.

Den första är när jag gjorde en kapselkamera-undersökning, Man sväljer en kapsel som är en kamera och som sen fotograferar genom hela kroppen och då måste man ha på sig denna otroligt sexiga utrustning. Kan jag tillägga att under den tiden var jag den yngsta i vår region som gjort den undersökningen, det kan ju ha ändras nu.

Den andra är från när jag skulle göra en gastroskopi och där låg jag med värme på armen för att de skulle kunna sätta in en infart så de kunde söva mig. Eftersom jag var under 15 så hade jag turen att bli sövd.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så kul att Du delar med Dig! Kul få se äldre bilder 😊<3nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Wifeey
Wifeey,
Men vilket otroligt roligt och bra inlägg 😃
Gillade detta temat riktigt mycket faktskt 😃 😃 😃
wifeey.se
Johannna
Johannna,
Åh vad kul 💜nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229