Herregud vad har vi gjort!

Hej älsklingar!

Äntligen så är hotell bokat, I slutet av Mars så åker jag och Konstantina till Stockholm tillsammans på en weekend, Hur härligt? Vi hade inte jättemycket krav på hotellet eftersom vi bara ska sova där och vara där korta stunder utan vi ska ju främst vara ute och ägna tid på skansen och gå runt i affärer och ja vad vi nu kommer på som vi vill göra. Hotellet vi ska bo på heter Clarion hotel Stockholm och har fått bra betyg och hade fina rum och gratis frukost, så vi är supernöjda.

I förmiddags så hjälpte jag mamma att sätta in saker i vårt nya skåp. Som jag skrev igår så har vi bytt från vitrinskåp till en mindre skänk och det blev mycket finare. Vi har inte riktigt valt hur det ska se ut uppe på utan såhär har vi det just nu, men allt blev mycket luftigare och enligt mig finare. Här ser ni en innan och en efter-bild.

Sen har vi ju en liten sjukling hemma. När jag vaknade imorse berättade mamma att Siri kräkt 3 gånger under natten och nu idag vill hon inte äta och hon är lite trött och ynklig. Men vi har tagit en temp och hon har inte feber så nu hoppas vi att hon blir bättre under dagen så att man slipper gå till veterinären med henne igen.

Sen har jag en fråga till er. Jag gjorde förr lite mer skräckinlägg men gjorde sen en specifik blogg till just det men u känner jag att det blir väldigt jobbigt att ha 2 bloggar att hålla koll på så jag tänkte ha att man typ en gång i veckan gör ett inlägg som involverar skräck, tex hemsökta hus, urban legends och annat. Skulle ni tycka det vore spännande att läsa? Ni kan väl skriva i kommentarerna.

Men nu får ni ha det bra!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Va roligt med skräckinlägg! Hoppas vovven kryar på sig och vad härligt med en weekend resa! 😍
nouw.com/louiseelinore
Johannna
Johannna,
Ja verkligen sjukt mysigt <3
nouw.com/johannna
ArielC
ArielC,
God bedring til Siri! Og kos deg på tur, når den tid kommer 💕
nouw.com/arielc
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229