Herregud vad jag var besatt!

Hej på er alla fina! Jag hoppas allt är bra med er, med mig är allt bara bra.

Förra veckan hade jag hyfsat fullt upp med både jobb, terapigrupp och annat men denna veckan såg är det bara lugnt förutom att jag ska på teorilektion på torsdag och umgås med Konstan på fredag. En tråkig sak som hänt är dock att vi fått små sniglar i vårt akvarium som man kan få med nya växter och sen trodde vi att vi fått bort dem men nu så har där börjat komma tillbaka dem och för er som inte vet så är det små sniglar som förökar sig hela tiden och som man inte vill ha där så nu får jag plocka en massa sniglar eftersom det är ända sättet att få bort dem. Här ser ni när jag plockat, alla de små prickarna är små sniglar som jag tagit bort.

Sen är det lite kul för jag rensade på mitt rum och hittade då massor med saker från när jag verkligen avgudade Justin Bieber. Jag hittade bland annat plancher jag gjort själv där det stod att vi skulle gifta oss och att han var sexig och sånt. Jag hittade även allt detta i en mapp, alltså bara en massa tidningsurklipp där det stått om Justin eller där det varit bilder på¨honom. Alltså på riktigt ett hundratal urklipp om Justin, då fattar man nog hur besatt jag var av honom under flera år.

Det sista som jag också hittade var alla papper från samarbeten jag hade under 2018 och herregud vad jag blir ledsen när jag tittar på det. Jag var verkligen desperat efter samarbeten eftersom det innebar att man hade "status" inom bloggvärlden så jag tog varken betalt och gjorde ibland hela inlägg om ett företag när jag endast fått hem typ ett läppbalsam och sen låtsades jag som att jag fick pengar för det och sen slutade det med att jag fick betala en hel del i skatt. Så som ni säkert märkt så händer det inte så mycket samarbeten på bloggen längre, jag får fortfarande många erbjudanden men jag tackar nej när jag inte anser att jag får betalt för jobbet jag gör.

Men som sagt så hoppas jag att ni mår bra och än så länge har en bra vecka!
Ta hand om varandra och er själva.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh Justin Bieber, samma här kan jag säga 😉 kul att hitta gamla saker <3nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Haha, kul att någon annan också var besatt <3nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Hihi så himla kul att kika tillbaka på vad man gillade förr ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur <3nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229