Himlen finns på riktigt!

Hej på er alla fina
Idag
kommer ett boktips på en bok som verkligen gjorde mig totalt mindfucked, nämligen Himlen finns på riktigt.

Boken är baserad på en verklig händelse och handlar om en liten pojke som ska opereras. När han vaknar upp så börjar han berätta massa saker för sina föräldrar. Han kunde bland annat säga vad hans föräldrar gjort medan operationen pågick trots att föräldrarna var i helt olika rum. Han började även prata om en syster som han träffat i himlen och pratat med och något han inte visste var att hans mamma faktiskt varit gravid med en bebis som skulle blev en flicka men att det tyvärr blev ett missfall. Pojken pratar också om att han sett sin morfar, en man som dog innan han föddes och som det inte funnits bilder på eller någonting men som han ändå beskriver.

Den lilla pojken hävdar också att han sett Jesus, jag vill tillägga innan jag fortsätter att denna pojken var kanske 5 år så detta var inget hans föräldrar pratat med honom om. Men han sa att han träffat Jesus och att han hade någon form av krans med taggar ( en krona de gör av törn för att håna Jesus i bibeln) Han berättar också att Jesus har sår på sina händer och fötter ( Vilket är efter korsfästning) och att han hade sår vid sina revben ( något han också i bibeln har ). Man får alltså höra många av de sakerna han sagt till sina föräldrar och där många av sakerna helt otroligt nog faktiskt passar in.

Vissa saker han säger får faktiskt mig att tro att han bland annat under sin operation lämnat sin kropp, jag menar hur skulle han annars kunna säga att hans mamma och pappa satt och bad och pratade i telefon i ett helt annat rum vilket faktiskt stämde?
Ja, jag rekommenderar er definitivt att läsa denna boken!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh underbart med lite tips, det är så roligt när man får såna bra tips! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 💕
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Tack för tipset! 😍
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229