Hon var så ung!

Hej på er fina ni!
I dagens torsdagsskräck tänkte jag prata om en väldigt ung kvinnlig mördare vid namn Alyssa Bustamente som mördade när hon endast var 15 år gammal.

Alyssas morföräldrar tog vårdnad om henne och hennes syskon eftersom mamman hade problem med både droger och alkohol och hennes pappa satt i fängelse för misshandel. Trots sin jobbiga barndom blev Alyssa en toppstudent med bra betyg och vänner.

Men 2007 ändrades något. Alyssa hamnade på psyiatrisk avdelning efter att ha försökt begå självmord och under de 10 dagar hon låg där så medicinerades hon med antidepressiva. Trots detta så skar hon sig vid många tillfällen. När hon kom ut började hennes personlighet ändras och på twitter började hon skriva om att hon hatade myndigheter och på myspace och youtube satte hon som hobby att "döda människor" och "skära sig" och hon postade även ett par videos där hon försökte få sina yngre bröder att röda vid elektriska stängsel. Oktober 2009 skedde dock det man aldrig tror ska hända.

Ungefär hus bort från Alyssa bodde den 9-åriga flickan Elizabeth som var kompis med Alyssas lillasyster. Även denna dagen var flickan hos familjen och lekte men när flickan inte kom hem på kvällen så ringde Elisabeths mamma polisen. Dagen efter hennes försvinnande så förhörde man Alyssa och ifrågasatte också varför det fanns ett hål som liknade en grav. Alyssa svarade då bara att hon gillade att gräva hål, lite längre bort hittade man dock ännu ett hål som var övertäckt med kvistar och där hittade man Elisabeths kropp. Man arresterade Alyssa och hittade då hennes dagbok, hon hade försökt sudda ut det men i hennes dagbok stod alla bevis man behövde. Jag översätter vad de hittade i hennes dagbok.

Jag fucking dödade någon precis. Jag ströp henne och skar halsen av henne och sedan högg jag henne och nu är hon död. Jag vet inte hur jag känner just nu men det var fantastiskt. Så fort du kommer förbi "oh herregud jag kan inte göra detta" så är det ganska njutningsbart. Jag är dock ganska skakig och nervös just nu. Okej, jag måste gå till kyrkan nu, LOL

I rätten erkände Alyssa att hon hade dödat Elisabeth men hennes advokat försvarade henne med hennes problematiska barndom men trots det dömdes Alyssa som en vuxen. Hon dömdes till många år i fängelse och sitter där än. Hennes mamma säger att hon är ett monster och inte är mänsklig som kan göra så.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Alltså fy vad kuskligt detta är! Det är så sjukt att läsa sånt här och speciellt när man får veta lite hur dom tänker osv. Så läskigt att det finns såna här människor. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur 🤯🤯
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Åhhh 😟 ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229