Hur är livet med er?

Hej på er fina!
Jag hoppas verkligen allt är bra med er, med mig är allt bara bra.
Jag har bland annat varit hos tandläkaren vilket gick bra, jag har aldrig några problem med mina tänder, det enda är att jag har lite för djupa fickor mellan tänderna vilket hon gör att hon ville boka in ett nytt besök om 6 månader.

Imorgon ska jag iväg till Lund, jag ska göra en neuropsykiatrisk utredning vilket innebär att de vill utreda mig för bla autism och jag ska på det första mötet imorgon och ska vara i Lund mellan 9-14.30. Så vi får se vad fasen som händer där. Troligtvis ska vi bara prata och fylla i papper och jag ska få svara på frågor.

Under dessa dagarna har jag träffat Konstan, vi körde runt lite och hade picknick vid örkellljungas stenbrott innan det började ösregna och vi blev totalt blöta. Men det var supermysigt i vilket fall. Jag har även träffat min föredetta kollega Emmy och vi var ute och fikade och bara pratade i allmänhet om livet.

Där är lite som har hänt i mitt liv den senaste tiden, jag är just nu på ett humör där jag har sjukt mycket jag vill skriva om men sen har jag 0 motivation att faktiskt sätta mig och skriva ner de idéer jag har.
Men jag hoppas ni har det sjukt bra i allafall!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Mysigt att träffa lite vänner och lycka till i Lund idag. Tack, men som jag skrev är vi friska nu ❤️
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Verkligen 🌼💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså wow vilka bilder, så sjukt vackert ställe att fota på! De där känner jag igen, man har såå mycket ideer men när man väl ska skriva så får man inte ner något alls på datorn. Hoppas motivationen kommer tillbaka så du får fram det du vill skriva om: Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, det är sjukt drygt när man har tankar i huvudet som man inte får ner i skrift 🌼
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229