Hur egoistiska är människor? (Arg)

Hej! Jag såg precis en video och blev ganska sugen på att göra ett inlägg efter den videon. Nu undrar ni kanske vad det var för video. Jo. Det var en vacker havssköldpadda som hade en 10 cm lång spik inne i nosen eller vad man ska säga. Några försökte få ut den och lyckades tillslut men under denna tiden hade den stackars sköldpaddan gjort ljud för att det gjorde ont och börjat blöda rätt rejält.

Varför i hela friden kan inte vi sluta vara så egoistiska och börja tänka på andra varelser runt oss. Saker som att vi slänger plast och liknande på marken som sen antingen en fågel äter och kvävs av eller som åker ut till havet där något havsdjur kvävs. Vi människor hade kunnat göra så väldigt mycket för att djur inte skulle dö. Istället för att tex slänga skräp på marken så kan man slänga det i en soptunna. Sådanna enkla saker för att djur ska slippa att dö en plågsam död. För i slutändan så behöver både djur och människor varandra.
Det är samma med när man krossar glasflaskor ute. Hundar eller andra djur som trampar på det och skär upp sina tassar. Det är inget vi tänker på.

Jag ber om ursäkt om detta var ett provocerande inlägg men när djur far illa då blir jag arg. Djur som är oskyldiga och inte gjort något som ska behöva dö plågsamt.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229