Hur kan man komma på något så dumt?

Hej!
Hur är det med er alla fina? Med mig är det bara bra, jag väntar fortfarande på att det som nu är i min fot ska komma ut så att jag slipper ha ont när jag går.


Igår var jag förresten med om en obehaglig sak. Ändå sen vi skaffade vår hund Siri så här jag alltid låtit folk klappa henne men varit tydlig med att inte ta på huvudet och att låta henne komma mot dem först och det har gått superbra och Siri har varit lugn. Men nu igår så var där några dagisbarn som ville klappa och jag tyckte att det gick bra och barnen klappade fint och inte alls på ett sätt som skadade henne men rätt som det var så morrade Siri till och det var nästan som om hon högg, herregud vad jag blev chockad. Som tur var märkte varken barnen eller lärarna det men där blev jag rädd att hon skulle vita någon. Men jag kan inte klandra henne, hon är ändå 13 år gammal och har kanske inte lika stort tålamod eller tycker om barn på samma sätt som innan. Men helt klart så tänker jag inte låta någon klappa henne igen för jag tänker inte stå ansvarig om hon biter någon för att jag varit oförsiktig.

Sen något jag läste om och blev sjukt arg över, Alltså ibland undrar jag vad det är för fel på mänskligheten. Det har nu kommit upp ett lagförslag i Turkiet, ett lagförslag som även kom upp 2016. I nuläget har Turkiet en gräns på att man inte får ha sex om man är under 18. Men går detta lagförslaget genom så kommer män kunna ha sex med barn under 18 och inte få straff för det ifall de gifter sig med offret. Turkiets president har gått ut och sagt att jämställdhet mellan båda könen är onaturligt och att han rekommenderar alla kvinnor att skaffa minst tre barn. Folk spekulerar ifall detta lagförslaget kom för att Erdogan som är presidenten vill öka Turkiets befolkning och därför skulle de unga flickor som blir bortgifta få många barn eftersom hon börjar tidigt.

riktigt, hur sjukt är inte detta? En man som är 40 kan då alltså ha sex med en 14-åring och sen tvinga till sig ett giftermål och därför inte få straff. Alltså kommer många unga kvinnor få gifta sig med sina egna våldtäcksmän och eftersom de troligtvis inte kommer våga säga nej så kommer de även få barn mot sin vilja, hur sjukt? Jag hoppas på gud att det inte går igenom.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så jobbigt för dig! Hoppas det blir bättre<3<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Wifeey
Wifeey,
Men oj, tur att hon ej bet någon då
Tror nog hon visade något tecken innan de hände som du nog missade, pröva med någon du känner o läs av henne så kommerdu att se de

Den lagen är verkligen så sjukt jäkla äcklig så de knappt finns och hoppas den försvinner fortare än vad den blev till

Kram
wifeey.se
Johannna
Johannna,
Ja det kan vara så. tack för tipset <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229