Hur mysigt?

Hej på er mina fina!
Igår blev det inget inlägg eftersom jag både jobbade och hade ångest. Men idag blir det ett litet vardagsinlägg eftersom jag och mamma haft en supermysig dag.
I Födelsedagspresent av mig fick ju mamma att gå på tropikariet med ett upplevelsepaket vilket innebär att man går ensam med en djurskötare och det hände idag. Jag gick ju bara med som sällskap och som fotograf och mamma fick göra allt det roliga. Det hon fick göra var att:
*
mata lemurer
*
mata apor med gräshoppor
*
hålla en orm
*
hålla en krokodil
*
hålla ett vandrande blad
*
Mata fiskarna i vårt hajakvarium
*
Mata surrikater

Det var superkul att se allt eftersom trots att jag jobbar där så är man ju aldrig med bakom eller kommer så nära djuren som djurvårdarna gör. Sen tog vi en fika och gick en runda själva efteråt. Under resten av dagen har vi bara gjort ärenden och sen varit hemma och tittat på tv i soffan och sånt.
Imorgon får vi se om där kommer ett inlägg för då ska vi iväg till småland eftersom mitt gudbarn ju fyllt 1 år och min kusin fyller snart år så vi ska fira dem tillsammans, om vi inte blåser bort för stormen vill säga. Men vi får väl hoppas att det inte blåser så mycket som de säger att det ska göra.

Men
här nere bjuder jag på lite bilder som jag tog, jag vet att det är många bilder men inte alls många som är tagna på mamma men det är inte för att jag glömt henne utan vi har fler bilder men jag vet om att mamma inte är jätteförtjust över att vara med här på bloggen så jag skonar henne det.


XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så härligt med en så mysig dag! 😊
Underbara bilder<3<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Ja det var verkligen härlig 🌈
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Wow så fina djur ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229