Hur snygga?!

God kväll på er alla fina!
Jag
är inte så van vid att skriva inlägg på kvällen men jag är precis uppstigen ur ett varmt bad och sitter nu och tittar på ett av mina favoritprogram, kronofogden knackar på.

Idag har jag varit på väla tillsammans med mamma eftersom jag behövde köpa nya skor. För mina skor jag har nu så har jag använt dem både privat och på jobbet så de var fläckiga, totalt nerslitna och ganska ofräscha. Så nu valde jag att köpa 1 par vanliga svarta gympaskor som jag kan ha på mig på jobbet och sen köpte jag två stycken att ha privat. Alltså hur snygga? Dessutom är det lite högre sula så man blir lite längre på kuppen.

Sen köpte jag också ett par sulor som jag väl främst tänkt på jobbet och när man går mycket, det är sulor som ska hjälpa till att hålla foten balanserad eftersom skorna i sig är ganska platta. Jag kunde även inte låta bli att gå in på gamestop och köpa denna underbart fina muggen som jag blev helt kär i. Efteråt så gick jag och mamma för att köpa något att äta och det slutade med att vi gick till ett ställe som säljer supergod wok. Så jag beställde nudlar och kycklingwok vilket var supergott. Sen valde vi att åka hem eftersom ingen av oss hade något mer att kolla efter.

Något som är sjukt drygt just nu är vårt akvarium. Som ni vet har vi sniglar som inte ska vara där och vi har försökt plocka varje dag men eftersom de förökar sig själva så försvinner de inte så nu har vi kommit fram till att vi kommer behöva göra en hel sanering av akvariet för att verkligen få bort alla så vi slipper dem. Sen har våra jäkla gula fiskar fått för sig att gnaga på våra växter så där flyter upp stora grenar till ytan lite då och då och bladen ser helt gnagda ut.
Men sen för några dagar sen fick vi supersöta yngel som tyvärr inte verkar ha överlevt, de har troligtvis blivit uppätna av de andra fiskarna.

Jag och mamma har också börjat boka lite till London, vi har bland annat köpt biljetter till Harry Potter museet som vi ska besöka på onsdagen och herregud vad jag är taggad, när man bokat är det verkligen känslan att det kommer ske och det känns superkul. Vi har även köpt biljett till ett speciellt tåg så att vi kan ta oss från flygplatsen när vi kommer dit, det låter ganska logiskt ellerhur? Men mycket har vi sagt att vi kommer boka på plats eftersom vi inte vet vad vi kommer känna för att göra just då. Men jag känner mig riktigt taggad på att åka till London nu och det känns verkligen som om det är evigheter till April när vi ska åka.

Där har vi en liten uppdatering om vad som hänt och vad jag har handlat under det senaste och liknande, jag hoppas ni har en superhärlig kväll!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej men jisses så galet snygga skor, gillar ju alla!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
happyM
happyM,
Åh, sååå snygga skor!!! Kram finis ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Men åh tack 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229