Inredningstips

Hej alla fina!
Just nu har jag massa inläggs idéer på g men de tar lite tid att genomföra. Men här kommer ett. Jag tycker ju väldigt mycket om inredning och så. Det är en av de saker jag ser fram emot när jag flyttar hemifrån. Att få inreda en hel lägenhet nästan helt hur man själv tycker. Därför tänkte jag visa 5 enkla tips om hur man enkelt kan piffa till ett rum om man tycker det är tråkigt. :)


1. Handplocka blommor
Blommor är ju alltid fint att ha i ett rum. Men varför nu under sommaren köpa en massa dyra buketter när man kan plocka blommor i det fria? En liten bukett med hundkex tex är riktigt gulligt att sätta i en fin vas. Det är billigt och blir fint på samma gång. Vill man ha köpta blommor kan man köpa det på vintern. Men nu är det självplockarsässong. :)

2. Tavlor med citat
ja. Något man enkelt kan göra hemma också om man inte har råd att köpa är att tex måla en vit skylt och sen skriva citat på dem. Jag själv älskar att köpa sådana skyltar och har en vägg med dem :). Visst är det cheesy men även väldigt fint enligt mig.
Här kommer förslag på olika Sådana skyltar ni kan köpa eller göra själv:

3. Lägg in din favoritserie/film i rummet.
Som ni kanske vet så älskar jag Harry Potter och sagan om ringen. Därför har jag valt att lägga till detaljer som har med det att göra. Det kan ni ju också göra om ni har en favoritserie eller film eller bok. Ta tex citat och klistra upp. Jag visar några förslag på det jag gjort här nere så kan ni kanske inspireras.

4. Ha fototapet
Detta är något jag tycker är skitsnyggt om man har möjlighet att göra det. Jag har inte då jag bor på en inredd vind och därför har snedtak. Men hade jag bott i ett annat rum hade jag haft det. För det är så snyggt enligt mig. Här nere kommer några tips.

5. Låt din personlighet lysa genom rummet!
Det sista är nog också det viktigaste. Är du en person som älskar skönhet osv. Låt dina parfymer stå framme eller ha skönhetsmagasin tex elle framme . Är du väldigt stolt över din legogubbs-samling. Ha då en hylla där dem står. Är du en person som älskar att fota. Sätt upp dina foton på väggarna. Låt din personlighet synas på rummet.:)

Hoppas ni gillade några av dessa tipsen och kan använda er av dem.
Ha en fantastisk kväll alla fina läsare <3

XOXO Johanna


  • Nära Höganäs

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229