Inte alls min färg!

Hej på er mina fina läsare!
Idag blir det en enkel söndagslista om hur veckan flutit på, jag hoppas i alla fall att du som läser har en superfin söndag och även har haft en mysig vecka.

Veckans mående:
Denna veckan har varken mitt mående eller mitt humör varit på topp. Jag har varit ganska nere rent måendemässigt och humörmässigt har jag känt mig irriterad,

Veckans miss:
Helt klart att jag fick hem en peruk som jag köpt och såg sjukt mycket fram emot att få hem , för som ni vet så älskar jag att ta foton i peruker i olika färger och eftersom det var min favoritfärg lila men sen när jag provade den så insåg jag att lila inte alls var en färg som passade mig särskilt bra. Men jag får väl försöka få till något.

Veckans bästa
Egentligen har detta varit en väldigt vanlig vecka så det har inte hänt jättemycket speciellt men jag skulle säga att något väldigt roligt är att jag och mamma bokat in att vi ska till Harry Potter tour när vi ska till London.

Veckans gulligaste
Helt klart dessa två lemurerna som var när jag och min kollega gick in för att låsa nödutgången som finns hos dem. Hur söt?!

Veckans måste:
Det jag använt i princip hela veckan är vaselin. Jag har för det första använt det på mina tatueringar men även på mina läppar som varit torra och om jag haft ställen på kroppen där jag varit torr.

Veckans köp:
Detta halsbandet som jag köpte på wish för kanske en månad sen men som kom fram nu, det är ett svärd som symbol och jag tycker bara att det är så sjukt fint.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Tycker du var fin i den färgen, passar dig!<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Tack så mycket 💕
nouw.com/johannna
jlandgrens
jlandgrens,
Tyckte lila var fränt på dig!😃
nouw.com/jlandgrens
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229