Jag börjar äntligen vinna över förkylningen!

Hej på er!
Jag
hoppas allt är bra med er, med mig är det faktiskt bättre och min förkylning håller på att försvinna, det är bara snorigheten kvar. Sen har jag ju huvudvärk i princip hela tiden men det är ju för att jag höjer min ena stämningstabiliserande medicin och jag får i princip alltid huvudvärk när man ändrar i mina mediciner. Sen har jag börjat vakna på nätterna av att jag får sura uppstötningar som typ får mig att känna att jag inte kan andas och som sen känns som de fräter upp hela halsen. Jag ska dock prova att ligga med huvudet lite högre och se om det hjälper.

Jag och mamma var ju och handlade igår också och herregud, där var för det första så jäkla lite folk och sen urplockat på hyllorna, jag förstår verkligen inte alla de som hamstrar hem mat och toapapper och allt sånt, det är fruktansvärt onödigt och själviskt enligt mig. Sen blev det ju lite jobbigt läge för min mamma satte något i halsen och började hosta och då började folk titta och där var också en som inte ens vågade gå nära mamma utan tog en omväg. Men herregud, man kan ju faktiskt hosta utan att ha Corona.

Annars under de senaste dagarna har jag bara tagit lugnt, igår gjorde jag och mamma i princip ingenting och det enda vi gjort idag är att vi körde till net on net och köpte en ny skrivare eftersom vår gamla var urkass. Sen har vi även mejlat för vi hade ju bokat en resa till England och även bokat in saker där som vi nu får boka av och vi försöker ju såklart få så mycket pengar tillbaka som det går så vi kan boka en ny resa efter allt detta kaoset. Samma med att vi skulle på upplevelsepaket på universeum. Jag Sen får vi ju se om jag och Kontsan kommer iväg till Stockholm för det beror ju också helt på hur situationen ser ut. Jag blir så irriterad för när jag äntligen ska börja komma iväg på saker och äntligen ska komma iväg till England så bara kommer detta och förstör och riskgrupp som jag är så vill de ju också att man ska vara ännu försiktigare vilket är drygt. Men jag vet ju också vilken olycksfågel jag är så det är väl bara att lyssna och inte ta onödiga risker. Men än så länge tänker jag inte sitta hemma utan jag kommer gå ut bland folk.

Jag hoppas ni har en bra vecka och att ingen av er eller era familjer drabbas av corona!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är verklilgen så sjukt och så respektlöst att hamstra på det där viset tycker jag, har man ingen medkänsla för andra människor? jag gör som jag alltid gör, storhandlar 1 gång i månader och småhandlar när det behövs. Nu får vi se hur det ser ut i affärerna när det är dags att storhanlda, håller tummarna att det finns mat. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur, helt sjukt hur folk håller på <3
nouw.com/johannna
Hannativeskog
Hannativeskog,
är så trött på de här viruset och vad de gör!
nouw.com/hannativeskog
Johannna
Johannna,
Håller med dig <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229