jag gick från 0 till 2!

Hej på er mina fina läsare!
Jag hoppas allt är bra med er för med mig är det bara bra.
Vad har hänt i mitt liv under det senaste?
Jo jag har bland annat gått från att inte ha någon tatuering alls till att ha 2 stycken. Igår åkte nämligen jag och mamma till en tatuerare eftersom mamma för ett är sedan lovade mig att när jag varit 1 år självskadefri så skulle hon betala för att jag skulle få tatuera mig. Så den ena tatueringen jag gjorde, där gjorde mamma en likadan så vi har två likadana på vars en handled och den andra jag gjorde med texten står mycket för mitt dåliga mående och att jag under en längre tid glömde bort mig själv och blev min depression.

Jag hade egentligen inte helt tänkt ut placeringen innan men det blev i alla fall på vars en arm.
Till er som tvekar över att göra tatuering för att det kommer göra ont, för det gjorde jag också. Det gör inte så ont som man tror, såklart beror det på vart man gör det men tatueraren sa att många tyckte det gjorde väldigt ont på handleden och jag tyckte definitivt den smärtan var uthärdlig. Sen är det inte samma smärta som jag trodde, jag trodde det skulle kännas som en massa nålstick men det var mer brännande som om ni tänker att man drar med ett suddigummi flera gånger över huden. Såklart vill jag fortsätta eftersom jag har många tatueringar jag har planer på att jag vill göra men vi får börja med att läka dessa nya.

bilderna ser ni de tatueringarna jag gjorde och sen den mamma gjorde, hur söt är inte den? En liten vovve och även ett semikolon som står för psykisk ohälsa.

Sen imorgon så kommer Mikaela och Cornelia, det ska verkligen bli supermysigt att träffa dem eftersom vi inte träffats på ganska länge. Vi vet väl inte helt vad vi ska göra mer än att äta lunch och sen troligtvis fika. Men kanske spela spel eller se en film eller bara prata skit med varandra som man brukar göra.

Jag hade även min första körlektion på länge i måndags. Jag har ju varit igång med körkort förra sommaren och då klarade jag teoriprovet och sånt men sen kom tyvärr saker emellan och jag tog aldrig körkortet. Men nu har jag bestämt mig igen och jag har påbörjat teorilektioner igen vilket går bra eftersom jag minns teorin. Sen första körlektionen gick också bra. För mig är det viktigt med vem jag kör med för att jag ska känna mig bekväm och denna kvinnan jag körde med kändes verkligen som en bra lärare för mig. Hon tyckte jag kunde mycket och att mitt största problem är mitt självförtroende. Jag måste tro på mig själv och förstå att jag kan köra bil och våga ta beslut och sånt.

Det sista som jag tänkte berätta hände också igår. Jag och mamma satt vid Tv:n och helt plötsligt frågar hon om det knackar och jag som inte hör svarar nej. Sen helt plötsligt ser vi en människa gå förbi dörren och ut genom vår grind. Jag tyckte människan hade på sig en röd sector alarm jacka men jag tror inte att de skulle gå runt klockan 8 på kvällen så antingen var det någon som ville fråga något eller en inbrottstjuv som låtsas arbeta på sector alarm för att sedan kunna bryta sig in.

ja herregud, nu blev det ett långt inlägg men jag hade ju så mycket roligt att berätta för er idag.
Jag hoppas verkligen ni har en mysig kväll tillsammans med folk ni älskar och kanske till och med något gott att äta!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh så roligt och så fina! 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Tack 💜💜
nouw.com/johannna
by_anniess
by_anniess,
Heja dig som tagit upp körkortet! Så starkt av dig att kämpa på<3 Det kommer bli bättre när du känner dig mer trygg med körningen och läraren. kände mig med osäker i början. När du står där sen med kortet i handen , kommer du va så gald att du kämpade!
Stort lycka till<3<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💜 ja jag känner likadant
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229