Jag har 1 chans på mig!

Hej fina ni!
Jag hoppas allt är bra med er. Innan jag börjar med inlägget vill jag ge er ett tips. Jag vet att jag inte skulle skriva om corona mer men detta är bara ett kort tips. Många gillar ju att använda våtservetter nu. Jag rekommenderar de servetter som finns på babyavdelningen som är med bamse. Jag använder dem och jag älskar att de inte luktar något för jag brukar inte gilla parfymerade våtservetter, dessutom får man många för inte jättemycket pengar. Tips från coachen.

Idag har jag övningskört. Vi har övat cirkulationsplatser för hon vill att man inte ska slarva på de smågrejorna och eftersom hon tycker att jag kör bra annars så hon vill pilla. Jag kan ha råkat skrika ut min frustration när vi kört 20 rondellen och gjorde fel. Men sen ska jag snart göra teorin och den känner jag mig mer säker på, jag har ju klarat teoriprovet innan. Det är dock lite press nu. För jag ska göra teoriprovet i slutet av april och sen efter det stänger de ner fram till maj och efter det kommer det vara lång kö. Men jag har uppkörning 18 maj och med den nya lagen så måste man klarat teorin först så för att jag ska få köra upp 18 så måste jag i princip klara teorin nu på första.

Imorgon tänkte jag åka ut till Väla och de säger ju att typ ingen är där nu men en av mina närmsta vänner fyller år idag och vi ska träffas på fredag så jag vill ut och hitta en present till henne. Sen på fredag så kanske jag ska ha över mina tjejkompisar, beroende på om alla kan såklart men konstan är i alla fall bestämt. Så vi får väl se.

Sen har jag en fråga till er, jag köpte ett nytt nagellack och jag har nu provat det och jag vet verkligen inte vad jag tycker, om det är fint eller inte. på bilden har jag haft nagellacket ett par dagar så det är lite skavt. men vad tycker vi om gult nagellack, hiss/diss?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Liv
Liv,
Lycka till på teoriprovet, det kommer säkert gå jättebra!

jag gillar gult nagellack, väldigt vårigt :-d
ambivertaliv.blogg.se/
Johannna
Johannna,
Tack så mycket fina du 💕
nouw.com/johannna
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
du kommer klara det galant 😃 tror på dig!
nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Åh, ja det hoppas jag också 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229