Jag kände mig som Agda, 84

Hej mina fina läsare!
Som nog många märkt har det varit problem med plattformen där jag bloggar så därför har det inte blivit några uppdateringar på några dagar. Men jag känner att visst är det tråkigt men samtidigt så var det en chans att bara slappna av och jag tror att det bara är bra att man kan vara utan sin blogg i några dagar.

Men i allafall så har det inte hänt supermycket de senaste dagarna. Jag har börjat gå på en detox för att bli av med mitt sockerberoende jag har vilket fungerar ganska bra just nu. Annars så har det varit ganska lugnt här hemma och jag har rensat och städat på mitt rum och även plockat ner ett skåp som jag och mamma ska köra till tippen med och gjort mat till Siri så jag har helt enkelt ägnat tid åt sådana vanliga vardagssysslor som man måste göra. När man ändå pratar om Siri så var det ganska intressant, för hon skulle ta vaccin som alla hundar gör efter ett tag, ungefär som att människor tar influensavaccin varje år, men de hade hittat ett nytt sätt så istället för att ge det i en spruta så gav dem det som en form av nässpray vilket gjorde att hon slapp bli rädd och få ont av sprutan men hon fick samtidigt världens nysattack.

Sen har jag kommit fram till att jag börjar bli gammal, nej men skämt åsido så var jag ju på teorilektion för körkort och där skulle vi presentera oss för den vi satt bredvid och jag sa att jag hette Johanna och var 20 och han berättade att han var 17. Just i det ögonblicket kände jag mig så gammal som satt i ett rum med säkerligen 90% 17- åringar. Ja, det är bara tre år men när jag hörde skillnaden så kände jag verkligen att "wow, du är inte ens myndig". Men det är många gånger som jag tror att jag börjar bli en tant, jag har ju tillexempel börjat säga att " När jag var liten gjorde vi detta" och " för 15 år sedan så hände det här". Jag kallar ju mig själv tant Agda, 84 år ibland eftersom jag ofta säger saker på ett sätt så jag låter som en tant.

Jaja, nu ska den här tanten ta ut sin hund på en promenad!
Ha det bra!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike,
Ja en ofrivillig bloggpaus är nog nyttigt emellanåt 💕
nouw.com/whatitfeelslike
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 💜
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Haha relaterar till att känna sig gammal ❤️ Kram
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229