jag klarade det!!

Hej alla mina fina!
Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra.
Jag ska faktiskt till jobbet om bara typ 20 minuter. Min chef ringde mig imorse och frågade om jag kunde jobba 2 timmar för henne eftersom hon behövde gå hem för någonting. Så jag ska jobba mellan 2 och 4 vilket ju är ganska chill eftersom det inte är särskilt mycket folk då utan främst ska man bara börja plocka undan osv.

Men i alla fall, igår gjorde jag ju teoriprovet som jag skrev och jag var lite nervös men jag har ändå gjort det innan för ett par år sedan så jag visste hur det gick till. Men jag råkade ta typ 2 bussar för tidigt så jag fick sitta och vänta i 1 timme heh. Men sen gick jag in och gjorde provet och jag fick ju lite panik för när jag var färdig och hade kollat genom allt så hade det gått en kvart och alla andra sätt fortfarande att höll på. Men jag blev i alla fall godkänd och gick därifrån först av alla så lite stolt är man ju.

Idag var jag också så jäkla nervös för jag skulle ha en körlektion som kallades utbildningskontroll där chefen för körskolan skulle åka med och se vad man kunde och om man var redo för uppkörning och jag hade ju typ panik för att han skulle säga "Du suger, du ska inte köra upp". Men sen när vi väl körde kändes det ändå ganska bra. Sen efter sa han att han märkte att jag kunde det allra mesta men det som främst satte stopp för mig var mitt självförtroende och att jag sökte bekräftelse om att jag gjorde rätt, så det var ju ändå skönt att höra att man kunde köra och gjorde rätt. Så nästa steg är nu att köra upp den 18 maj och tills dess bara att träna.
Här hade vi bara en liten uppdatering i mitt liv, har något roligt hänt i era?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vad kul!! Lycka till i maj 😍😍
nouw.com/mammatillthea
Johannna
Johannna,
Tack så mycket 💕
nouw.com/johannna
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad grym du är, grattis! Och stort lycka till på uppkörningen, de går fort dit! <3 Så fin du är, hoppas det gick bra att jobba dom två timmarna! Du får ha en fantastisk valborg! Kram<3
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Ja det går verkligen fort, jag hoppas jag klarar det. Du får också ha det underbart 💕
nouw.com/johannna
Yolanda
IP: 82.99.3.229