Johannas bucketlist #1

Halloj allihopa!
Jag tycker det är intressant att läsa om vad andra har på sina bucketlists. Så därför tänkte jag skriva några punkter som finns på min bucketlist.

Det första är något jag drömt om väldigt länge och det är att simma med hajar. Inte i en bur utan fritt med hajar. Jag har alltid ansett att hajar är missförstådda djur sedan filmen hajen kom ut. Visst de är farliga och kan attackera men gör oftast inte det om de inte ser dig som ett hot eller byte. Byte ser de dig oftast som om du ligger på en surfbräda.
Men det behöver inte vara vithajar att simma med utan det går bra med andra sorter också.

Nästa är att hoppa bungyjump. Jag är inte jätteförtjust i höjder men vilken känsla det måste vara ändå. Att hoppa från en enorm höjd bara i ett rep. Jag vet dock inte hur ofta det sker olyckor med bungyjump men det skulle vara roligt.

Nästa är att jag skulle vilja åka till Disneyland eller disneyworld. Det spelar egentligen ingen roll vilket av det men det skulle vara så sjukt kul då jag älskar Disney och man skulle kunna fota så mycket och ha så fruktansvärt kul.

När vi ändå är inne på resor skulle jag vilja åka och kolla på harry Potter museum. Det finns på lite olika ställen bl.a. London och log angeles. Det verkar sjukt kul men är även väldigt dyrt vad jag har hört. Men jag tror att den är en fantastisk upplevelse om man gillar Harry Potter.

Jag skulle också vilja lära mig italienska. Jag vet inte men jag tycker det är ett jättefint språk. Många fina ord och så. Att lära sig språk kan man ju göra redan nu och gå på en kurs. Så vi får väl se.

Jag har också sen jag var väldigt liten velat ha RN minigris. Någongång i mitt liv ska jag ha en minigris som ska heta bacon. Bara man inte blir lurad så man får en riktig gris som jag såg på Facebook någonstans. Det var lite roligt.

När vi ändå är inne på grisar så finns det en ö på Bahamas där det lever en massa grisar. Dit kan man åka och ha semester och simma och sola mes grisar som lever helt naturligt där. Det är inga människor som använder det som en industri och har satt grisarna där om ni förstår? Eller någongång i tiden har de kanske gjort det men det är inga djur som plågas som tex när man ska klappa tigrar osv.

Det sista för denna gången är att jobba i ett spökhus. Tänk att få betalt för att skrämma folk? Det skulle vara så sjukt kul. Jag själv blir alltid så jäkla rädd när jag går spökhus och dock hade jag nog inte kunnat hålla mig för skratt när folk blev så rädda som de blev.


Detta var allt på min bucketlist för denna gången. Kanske kommer det fler lite senare men nu ska jag gå och sova eftersom jag ska till doktorn imorgon :)
Natti

XOXO Johanna


  • Nära Viken

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
IP: 82.99.3.229