Julkalender del.22

Hej på er!
Idag är det dags för lucka 22 och idag kommer det ett citat. Nämligen En människa är som ett isblock, du vet aldrig vad som döljer sig under ytan.

Men i dagens lucka ska jag visa er vad jag fått i min Harry Potter julkalender. Jag kommer behöva dela upp det i två inlägg så jag tar hälften här och hälften i morgondagens inlägg. Jag har nämligen en Harry Potter Kalender med olika små figurer. Idag tänkte jag köra alla lärare jag fått. Jag har försökt dela upp de så att jag börjar med min favorit och går sen ner till den figuren jag gillar minst trots att det var ett jävla svårt val. Sen kan jag tillägga att temat är från Harry potter och den flammande bägaren, själva julbalen.

Men vi kör igång.

Vi börjar med min favoritfigur av lärarna och det är helt klart denna lilla figuren av Mad-eye Moody. Jag har funderat på denna fast i stor version så nu när jag fick den i liten så blev jag så glad. Jag älskar alla detaljer också med ärren och liknande.

Figuren som kommer på plats två fick jag faktiskt i gårdagens lucka och det är Hagrid i hans bruna, ludna kostym. Jag är så glad att jag fick denna för jag har länge velat ha något med Hagrid och jag bara tyckte den var så fin.

Sen på tredje plats har vi ju min favorit-lärare Mcgonagall. Jag tycker denna är jättefin eftersom hon har på sig sin festklädnad och har samma sammanbitna utseende som i böckerna och filmerna.

På fjärde plats kommer en figur jag inte ens visste fanns och jag vet inte om det går att köpa som stor heller så jag blev förvånad när jag fick Argus Filch och det som är ännu gulligare är att han håller sin lilla katt i famnen.

På femte plats så har vi även här en figur som jag velat köpa ett tag. Nämligen madame Maxine och det jag gillar är att hon är ju halvjätte och hon är faktiskt också lite högre än de andra figurerna.

På sjätte plats har vi alla vår Severus Snape och även han har sin festklädnad vilket jag gillar. Alltså att man fick honom utan den typiska svarta slängkappan han brukar ha.

På sjunde plats har vi Dumbledore. Jag tycker om denna för att man så tydligt ser att Det är Dumbledore och sen även med den lilla mössan.

Och sen på sista plats har vi Karkaroff som ser liten och sur ut. Jag gillar figuren men den hamnar på en sistaplats för att jag inte fastnade för den lika mycket som de andra.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Åh vilket fantastiskt citat, så himla viktigt och fint. Vad mycket roligt du fick, kan gissa på att du är nöjd hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur. Verkligen viktigt citat 💕
nouw.com/johannna
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så bra citat! Så sant! Vad fina figurer du fick i adventskalendern! Härligt att se hur du rangordnade dom😍 ha en fantastisk dag! Kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229