karaktärer jag avskydde

Hejsan!
I detta inlägget tänkte jag berätta om olika filmkaraktärer som jag avskydde när jag var liten. Så det blir en liten lista. Så vi sätter igång helt enkelt.

1. Råttan tjoffsan
Ja alla ni som sett Nils Karlsson pyssling. Ni vet vem jag pratar om. Det var råttan som Nils alltid pratade om och som man såg ibland. Hon kändes helt oberäknelig. Jag var så rädd för henne.

2. Mårran
Ni vet Mårran i Mumindalen. Hon eller han var bara så obehaglig. En stor klump bara. Erkänn? Hon såg lite obehaglig ut.

3. Tengil och Katla
Jag hatade bröderna Lejonhjärta över huvudtaget men tengil var ju bara genomond. Att han hade katla gjorde honom inte bättre och jag var rädd för henne också

4. Onda drottningen
Den onda drottningen eller häxan i Snövit. Hon var ju fruktansvärt obehaglig och särskilt när hon blev en gammal tant för då ändrade hon plötsligt personlighet och blev bara jätteobehaglig.

5. Cruella de ville
Vem tyckte inte illa om henne? Hon använde ju hundar till päls. Jag blev mest arg när jag såg henne för jag tyckte hon var dum i huvudet. Men även rädd för henne. Hon ärligt helt ärligt en bitch.

6. Vittrorna
Vittrorna i Ronja Rövardotter var också jätteobehagliga. Jag fattade aldrig om de var kråkor och djur eller bara något påhittat så jag var rädd att kråkorna skulle hålla på så här hemma.

Detta var 6 olika karaktärer som jag avskydda men även avskyr nu också.

Hoppas ni tyckte detta inlägget var roligt och fick lite nostalgi-känslor så ses Vi imorgon

Kram

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229