Klädtips för att känna dig mer bekväm

Hejsan!
Jag vet att jag inte bloggat speciellt mycket om mode och skönhet på sista tiden och tänkte därför göra ett inlägg där jag tipsar om olika enkla saker man kan göra med sina kläder. Som ni kanske har märkt så är ett av mina syften att få folk att känna sig bekväma med sig själva. Detta kan inte alltid vara lätt med kläder som man kanske tycker är tajta eller visar din person fel eller så. Här kommer några tips för att visa hur du kan framhäva din kropp på ett annat sätt med hjälp av kläder.


Tips nummer 1.

Du som har lite mindre bröst och som kanske skulle vilja framhäva dem mer. Till er har jag två tips. Det första är: Om du har tröjan instoppad i en kjol/byxor med hög midja så framhävs dina byst på ett helt annat sätt och man kan sätta fokus på dem. Mitt andra tips till er med mindre bröst som vill framhäva dem är att ha en båtringad tröja. Detta gör att dina bröst ser större ut. Ni kanske inte vet vad det är men här kommer bilder här nere så ni kan kika. Detta är från hm så att ni vet.

Tips numero 2

Klackar fint då det framhäver dina ben och kan få dina ben att se smala ut. Men har man aldrig gått i klackskor kan det vara väldigt svårt att göra det och man kan få ont i fötterna. Därför kan man börja med att använda ett par låga klackar med tjock klack istället för att vänja sina fötter vid det. Därför ska man inte heller börja med de tunnaste stilletklackarna man kan. Ett bra par skor att börja med kan vara dessa från skopunkten:

tips 3.

Ni som känner att ni inte har någon midja eller att den försvinner. Då är ett bra tips att när du har en klänning eller något annat. Ta ett skärp runt midjan och spänn åt. Detta gör att midjan framhävs mera. Man kan ju använda vilket sorts skärp man vill. Med nitar, ett enkelt, ett med mycket detaljer osv.Här har vi ett exempel med Kendall Jenner.

tips 4.

Ett tips till er som kanske vill se mindre eller smalare ut är att använda vertikala ränder på kläder. Det gör att du ser spädare ut än vad du egentligen är. Motsatsen gäller om du tar en tröja med vågräta ränder. Du ser större ut vilket kan vara ett tips till de som väger mindre och vill se mer formade ut. Här kommer ett förslag på en topp med vertikala ränder

Tips nummer 5.

Det femte och sista tipset har jag till er som är lite kortare. Att ha långa koftor kan ofta göra att du ser kortare ut än vad du är. Dina ben försvinner lite. Därför kan det vara snyggt med en kortare kofta så att säga så att hela din längd syns. Ett exempel kan vara en sådan här:

Detta var mitt blogginlägg där jag tipsar om olika klädtips:) Jag har fått lite frågor om jag ska ha en frågestund men jag brukar inte gilla att göra ett inlägg bara för det så har ni några frågor så kan ni ställa dem i detta inlägget så svarar jag i ett annat inlägg:) Puss på er och ha en fantastisk dag alla fina

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229