Kom ihåg!

Hej alla fina läsare!
Jag ville väl bara kika in och önska er en glad halloween. Men jag ner er också snälla, ska ni gå bus eller godis med syskon eller barn så gå idag. I helgen är det allahelgona och för många lite äldre människor så är det en väldigt viktig högtid. För er som inte vet så är allahelgona en dag där man hedrar nära och kära som har dött. Går man på en kyrkogård då så kan man räkna med att där är helt fullt med ljus och blommor och därför kan folk som verkligen tar denna högtiden på allvar faktiskt ta illa upp om det då kommer folk utklädda till monster eller var det nu är under helgen. Jag själv bryr mig inte alls men jag vet att min farfar tillexempel som inte är uppvuxen med Halloween kan bli ganska upprörd och irriterad om någon knackar på under allahelgona

jaja, i vilket fall så har jag inte särskilt mycket planer. Jag ska jobba fram till 12,30 och efter det ska jag på ett läkarbesök och sen så ska jag bara ta det lugnt, kanske pussla lite och kanske packa in lite julklappar.
Jag berättade ju förresten om att vi hade köpt akvarium och nu har vi även köpt en mängd fiskar och vi tror redan att där är två som troligtvis kommer lägga ägg (säger man ens så?) Så vi får väl se om där blir några bebisar också nu eller om fiskarna löser det genom att äta upp äggen.

Men jag hoppas ni får en underbar dag och kväll, jag bjuder er på en halloweenlook jag hade för ett par år sedan.
Ha det bäst!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Så rätt och sjukt läskig sminkning! <3
nouw.com/louiseelinore
Johannna
Johannna,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godnorgon fina! Åh vilket bra och viktigt inlägg du har skrivit! Fin sminkning! Massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Åh tack 💜
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229