Kroppen får stöta ut den!

Hej på er mina sötnosar!
Hur är det med er? Med mig är det bara bra förutom att jag troligtvis lyckats få en glasbit i foten. Jag kände igår att jag hade ont och både jag och mamma kollade och man såg något litet som satt fast som vi började försöka få loss men utan att lyckas. Anledningen till att jag tror att det är glas är för att det för det första inte såg ut som en vanlig sticka och för det andra så hade jag en ram som gick sönder på rummet och jag trodde jag hade dammsugit upp allt men jag kan ju alltid ha missat något. Men som sagt fick vi inte ut den så jag får vänta tills kroppen börjar stöta ut den så jag förhoppningsvis kan få ut den. Det är bara så jäkla typiskt när det är på undersidan av foten precis på de ställena där du ställer ner foten när du går. Men aja, sånt är livet ibland.

Annars har jag kommit in i Harry Potter träsket igen där jag tittar på filmerna, tittar på klipp med skådespelarna och kollar på en enorm mängd av Harry Potter konspirationsteorier och jag tänkte faktiskt ta mig tid att skriva ihop ett inlägg om olika Harry Potter konspirationsteorier för de är verkligen totalt mindblowing. Jag har även fixat till min vägg där jag har olika Harry Potter paper replicas uppsatta och jag har även fixat till min Harry Potter bokhylla och väntar nu spänt på att min nya bokhylla som min farfar bygger ihop ska bli färdig så jag kan sätta upp alla mina böcker och lite pynt och sånt.

Men just nu har jag även lite brist på ideer på vad för inlägg jag ska göra så jag undrar om där är något speciellt ni vill läsa. Frågestund, listor, åsikter osv. Helt upp till er men jag har verkligen noll fantasi just nu.
Ha en helt underbar eftermiddag!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
HUr kan man vara sådär fin som du är vännen? Jag älskar ju frågestunder så gärna en sån 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men alltså åh tack fina <3
nouw.com/johannna
Louise
Louise,
Aj vad ont! Fick också en glasbit i foten här om dagen, en stor och det bara rann blod på hela köksgolvet! Kände mig lagom klanting 😋 <3
www.devote.se/louiseelinore
Johannna
Johannna,
men usch, ja men det kan jag förstå <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229