lite tips för allmänbildningen!

Hellu!
Idag tänkte jag skriva om ett boktips det är egentligen 3 böcker men eftersom det är av samma författare och samma "serie" så gör jag dem i ett inlägg. Böckerna är omgiven av idioter, omgiven av psykopater och omgiven av dåliga chefer.

Omgiven av idioter handlar mycket om olika personligheter och om hur man kan dela in personer i 4 olika typer av människor. Man får en bra bild av människors olika tankesystem och om hur man kan hantera människor som i ens egen värld är idioter. Jag lärde mig oerhört mycket om mig själv i alla fall.

Omgiven av psykopater är min favorit. Den beskriver hur man vet om man har en psykopat runt sig, hur man kan skydda sig, hur man vet om man är ett "bra" offer men även hur psykopater Tänker. Jag lärde mig mycket om att psykopater inte alltid är de man tror och hur man i ett tidigt stadium kan märka om man bör backa ur en relation till någon eller inte.

Den sista är den jag håller på med nu och det är omgiven av dåliga chefer. Där får man lära sig mycket om vilka olika typer av chefer det finns och vilka fel de ofta gör, men han förklarar även mycket om vad chefer har för arbetsuppgifter för att man ska få mer koll på vad en chef egentligen gör.

Jag gillar dessa böcker eftersom de ger en inblick i psykologi men även de som överhuvudtaget inte är insatta eller kan termer eller liknande förstår dessa då de är så pass lättlästa. Det är väldigt intressant att läsa om olika människor och mer kunna förstå situationer.
Så ni bör verkligen läsa dem!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Dessa måste jag läsa! 💕
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja det tycker jag verkligen ❣
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh alla de här tre skulle jag gärna vilja läsa, de verkar vara så vettiga och bra! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
Ja de är riktigt bra ❣
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229