Man kan inte bara sluta!

Hej på er fina!
Hur är det med er?
Med
mig är det bara bra. Jag har börjat sänka en av mina mediciner och först fick jag biverkningar som enorm huvudvärk men nu känner både jag och de i min närhet att jag blivit mycket piggare. Jag har länge velat göra en minskning eftersom jag har haft ganska många olika mediciner mot psykisk ohälsa men min läkare har känt att vi skulle hålla det på samma medicin så att jag skulle bli stabil, men nu äntligen har vi börjat sänka. För er som inte vet så kan man inte bara sluta helt med en sån medicin jag drar ner på. För det är tabletter som sätter sig i kroppen och man måste vänja av kroppen eftersom man annars kan få sämre biverkningar men även för att det psykiska måendet kan bli skit. Men jag har ändå sänkt från 300 mg till 200 mg så det är en bra bit på vägen.

Jag och mamma har precis varit på bio, vi har som tradition att varje år runt jul gå på bio och denna gången blev det den nya filmen "en del av mitt hjärta" som har Thomas Ledins musik i och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Det är ju främst skådespelare man vet vilka de är och musiken känner man också igen vilket är kul. Dessutom var det första gången jag var på Helsingborgs nya biograf och den var faktiskt superfin.

Imorgon är mamma ledig och då ska hon och jag under förmiddagen fixa för hon har köpt en ny skänk istället för vårt enorma vitrinskåp så vi ska sätta in allt finporslin och annat i den och sen på eftermiddagen så kommer Konstan hem till mig för vi har bestämt att åka en weekend till Stockholm så hon ska komma hit så att vi tillsammans kan boka hotell och liknande. Sen får vi se vad vi mer hittar på, troligtvis bara ta det lugnt och sitta och prata.

Där har vi en liten sammanfattning av vad som skett idag och vad som kommer ske imorgon!
Ha det bra!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men snacka om mysigt att göra en sån sak tillsammans! Det var år sedan jag kollade bio, måste verkligen ta tag i det snart hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja det var nog ett år sedan jag också gick <3 Så sjukt mysigt
nouw.com/johannna
Nadja1984bastad
Nadja1984bastad,
Älskar del av mitt hjärta så bra film
nouw.com/nadja1984bastad
Johannna
Johannna,
Ja den var faktiskt riktigt fin <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229