memes om bipolär sjukdom!

Hola mina fina!
Idag tänkte jag reagera och skriva om olika memes som är specifika för bipolär sjukdom för det fanns förvånande nog en hel del olika memes.

Alltså den här är så sjukt klockren. Jag blev diagnostiserad som deprimerad från att jag var 14 till jag blev 18 och jag kände inte att det var rätt diagnos och det var ungefär den känslan jag hade när jag fick rätt diagnos.

Detta är så sant om man bokar saker inom ett längre spann. Eftersom man kanske är superuppe när man bokar in det men sen när det är dags så har man gått in i en sämre period och har ungefär det ansiktsuttrycket när man ska åka.

Detta är också så sjukt relaterbart. När jag var omedicinerad speciellt så kände man när man var manisk att allt skulle vara helt fantastiskt under resten av livet och att allt går som smort.

Åh herregud vad detta är sant. För er som inte vet så under en manisk period så känner man ofta att man inte behöver sömn och därför sover man ibland bara kanske 2 timmar på en natt men är ändå pigg vilket ju går över till att vara övertrött trots att man inte känner det själv.

Att få höra att man ska tänka efter när man tar beslut som manisk är det värsta. I mitt huvud har jag under 10 sekunder tänkt genom hur mycket som helst och är redo att ta beslut.

När man lider av vilken psykisk ohälsa som helst så är det viktigt att man har sömnrutiner för att ens huvud behöver mycket sömn för att må bra. Men specifikt när man börjar gå upp i maniska tillstånd så är det vanligt att man inte kan samla tankarna utan ligger och tänker på allt möjligt som ofta är väldigt orimligt. " typ vad gör jag om det blir jordbävning"

Hur ofta har man inte hört att man inte bör ta mediciner och att man ändå verkar må bra? Jo tack men det är ju medicinerna som gör att jag inte är ett enda kaos och du har bara träffat mig som medicinerad och vet därför inte hur jag är när jag inte tar mediciner.

där har vi några av mina reaktioner på memes som är sammankopplade med bipolär sjukdom.
ha det superfint!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Malin Tarvainen
Malin Tarvainen,
Nu visserligen är jag inte bipolär (inte vad jag vet iaf) men kan känna igen mig så mycket att boka in något och vara råtaggad för det just då och när man väl ska iväg, känns det inte lika självklart längre. Oftast brukar det gå i alla fall. Kram
www.malinmonroe.se
Johannna
Johannna,
carroat
carroat,
Kram ❤️
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
IP: 82.99.3.229