Mina små skatter!

Hej på er mina fina!
Idag tänkte jag visa er mina topp 10 favoriter i min Harry Potter samling eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde det tidigare. Så jag tänker att vi kör igång. Jag börjar på plats 10 och går ner till 1. Det är sjukt svårt att välja vilka som är favoriter och vilka som ska vara på de högre platserna.

På tionde plats har vi min lilla pung där det finns en galleon, en sikel och en knuting. De är i hård plast för att man ska kunna visa upp det utan att de ska skadas. Jag har ännu inte lyckats lista ut hur jag ska visa dem på min hylla menjag tycker det är så sjukt coolt att ha pengarna de använder.

På nionde plats hittar ni min alldeles egna pygme puff som är i lila. Jag har velat ha en oerhört länge men inte hittat någonstans att köpa den. Men nu för kanske ett halvår sedan gjorde jag det och då var jag tvungen att köpa en som nu sitter i min bokhylla och är allmänt söt.

På åttonde plats har vi ett smycke vilket är ett halsband som Bellatrix brukar ha på sig och om jag inte har helt fel för mig så är den där fågelskallen med i Lestrange släktemblem. Jag tycker bara det är så enkelt men ändå sjukt häftigt.

På sjunde plats hittar vi denna som är superhäftig. Det är en inbjudan till nästan huvudlöse Nicks 500 års dödsdag. Jag gillar att den är genomskinlig men att man ändå kan lägga i ett papper i vilken färg man vill för att göra den lite mer festlig.

På sjätte plats har vi ett brev som de skickar på ministeriet. Det är små pappersflygplan och när man sedan vecklar upp den så står det ett meddelande. Just på detta meddelandet är till Arthur Weasley och jag älskar saker som tillhör ministeriet.

På femte plats så har vi den här underbart vackra spegeln som jag fick av Konstantina när jag fyllde år. Den sitter på min vägg och är bara underbart fin helt enkelt.

På fjärde plats har vi denna, bilderna gör den verkligen inte rättvisa men det är en box med de olika bollarna man spelar quidditch med. Man kan ta ut alla förutom kvicken och jag tycker bara att det är en fin replica.

På tredje plats har vi denna. Det är en replica av en chokladgroda. Jag gillar för den är för det första mycket större än en vanlig och det är dessutom ingen chokladgroda utan i gummi vilket jag gillar eftersom jag annars säkert hade ätit upp den.

På andra plats så har vi denna superfina replica av Dumbledores släckare som Ron sen får ärva. Det är den som gör att man kan tända och släcka ljus genom att knäppa med den, Superfin.

Och sen på första plats har vi den här som är en replica av profetian som är av Harry och Voldemort. I femte filmen så är det ett rum fyllt av kristallkulor och detta är den som Lucius Malfoy vill ha men som endast Harry kan röra.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså wow vilken fin samling du har! Förstår verkligen varför dessa är dina favoriter, så mycket häftigt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur <3
nouw.com/johannna
carroat
carroat,
Tack snälla du! 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229