Mitt älskade lilla gudbarn!

Herregud, hur kan man älska en varelse så mycket?

Idag fyller Alva 1 år och herregud vad hon vuxit och vad tiden gått fort.
Jag har aldrig haft en liten bebis i min närhet utan jag har alltid varit den yngsta i familjen. Men sen föddes den här lilla fisen och samma kväll som hon föddes så fick jag frågan om att vara hennes gudmor och sa såklart ja. Men under detta första året så har jag verkligen fått veta hur mycket hon betyder för mig. Jag har alltid gillat barn men nog aldrig förstått vilken jäkla utveckling man gör under sitt första år. Jag har heller aldrig förstått hur jäkla jobbigt ett litet barn kan vara och vilka jäkla humörsvängningar de har förrän jag bott några dagar hemma hos min kusin och henne.
Jag hoppas i alla fall att jag kommer bli en riktigt cool gudmor som Alva kommer kunna gå till om allt hon inte vill prata med sin mamma eller pappa om.

Här nere ser ni de foton jag gillar mest på mig och Alva. Det är definitivt svårare att fotografera henne nu än när hon var liten och bara sov och sprattlade lite.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh ❤️❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men herregud så snabbt tiden gått, stort grattis till henne! Gud så söt liten varlse alltså! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, tiden bara rusar 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229