Något jag ville gömma!

Här ser ni mig, här ser ni ett ansikte som jag under ungefär ett år sedan skämts otroligt mycket för och helst velat gömma, ett ansikte som tydligt visar när jag inte mår bra genom att bli onaturligt blekt för att vara på mig.


Under
det senaste året har jag börjat med en medicin som lätt skapar finnar och andra prickar i ansiktet, det är även en medicin som gör att man blir extra sugen på sötsaker, i mitt fall choklad. Många kommer säkert inte förstå mitt problem men jag har under den senaste tiden mått fruktansvärt dåligt över mitt ansikte, inte bara över de stora finnarna ni ser på bild utan även mindre prickar eller kullar som jag har fått i mitt ansikte som man inte ser lika tydligt på bild, tack vare att jag alltid velat få bort det direkt när det kom så har jag suttit och prickat hela mitt ansikte med en nål och sedan klämt tills det börjat blöda vilket skapat ärr.

Ni måste komma ihåg att jag är en person som alltid fått beröm om att jag har väldigt fin hy och jag är en person som aldrig haft särskilt mycket finnar och särskilt inte i ansiktet. Jag är en person som aldrig förstått hur jobbigt och vilket komplex man kan ha över finnar utan har alltid trott att det inte är en så stor grej. Under det senaste året har jag knappt sminkat mig eftersom jag känt att det inte kommer hjälpa eftersom finnarna ändå kommer synas och förstöra allt.
Jag tror dock att jag har kommit till en punkt där jag försöker att inte bry mig och försöker att inte röra finnarna utan låta dem sitta där de sitter, för jag kommer inte kunna ta bort dem och det hade kunnat vara mycket värre.

Att utseendet förändras kan man inte välja men man kan välja att försöka se sina vackra sidor istället för sina dåliga!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskade du, så himla starkt att skriva om det här! Jag beundrar dig verkligen gumman! Du är så himla fin 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Tack så mycket fina Sofia <3nouw.com/johannna
FamiljenGrav
FamiljenGrav,
Man får försöka att se det vackra hos sig själv och hos andra. Du är jättefin 💗 Hoppas du snart kan se på dig själv med stolthet och känna dig fin. Kram nouw.com/familjengrav
Johannna
Johannna,
Tack så mycket fina du <3nouw.com/johannna
Johannna
Johannna,
Tack så mycket fina du <3nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229