normen om att inte få vara stor!

Hej alla fina människor där ute!

Jag har tänkt göra ett litet inlägg nu. Jag har ibland fått frågor om hur jag vågar gå i kläder som visar mage eller har urringning när jag inte är liten och tunn. Ibland undrar jag själv också varför jag gör det men jag tror svaret är att jag trivs i sådanna kläder och att jag vill vara en förebild för de som känner att de måste gömma sin kropp i kläder.

Jag har gått ner i vikt senaste halvåret vilket jag är stolt över. Därför anser jag inte att man ska behöva gömma det.

Normen är ju tyvärr helt åt helvetefel. Man ska inte ha några kurvor, förutom bröst och rumpa. Man ska ha helt platt mage. Detta gör att många svälter sig och tränar för mycket för att de ut så. Visst är det väldigt bra att ha en hälsosam kropp men det viktigaste är att du känner dig nöjd med dig själv. Enligt mig finns det inga kläder som "inte är för en speciell kropp". Finns dem i din storlek så ska du köpa kläder du tycker är snygga. Även om det är en kroppsnära klänning eller en magtröja.

Dessutom måste man tänka på hur din kropp ser ut. Jag vet själv att jag tex inte kan få platta höfter då mina höftben går utåt.

Jag har i alla fall ett tips till folk som vill gå upp/gå ner i vikt. Det är en app som heter lifesum. Där skriver man in hur många kalorier man ska äta under en dag. Jag vet bara att jag ska äta 1500 kalorier om dagen och jag är en tjej på 1.55 m lång. Men man kan säkert söka upp vart man ska kolla det. Sen kan man skriva in allt man äter. Man väger maten och så och sen står det i en lista en massa olika maträtter och annat. Det är ovanligt att det inte finns. Sen kan man även skriva in när man tränar helt enkelt. Det är inte så svårt att ha med en våg och väga det man äter helt enkelt. Det är ett jättebra tips från mig:)

Kom ihåg. Du är jättefin som du är <3

var nöjd över dig själv.:)
Kramar från mig

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

aaamandasvensson
aaamandasvensson,
hoppas du får en bra kväll, kram<3
nouw.com/aaamandasvensson
IP: 82.99.3.229