Nytt år, nya möjligheter!

Hej på er fina och gott nytt år!

Dagen innan nyår så var jag och mamma hos veterinären med Siri eftersom hon betett sig lite konstigt under en längre tid. Hon har kunnat sova och sen satt sig upp och darrade och pep, när jag och hon varit hemma själva har hon varit fruktansvärt klängig och velat sitta på mig. Vi har funderat på om hon haft ont och valde därför att gå till veterinären, veterinären kände och klämde på henne och kom fram till att hon hade ont vid skulderbladen och uppåt mot nacken. Hon tyckte att vi skulle ge Siri smärtstillande varje dag i 2 veckor och sen skulle veterinären ringa upp så skulle vi bestämma om vi skulle göra en röntgen för att se om hon har artros eller liknande. Siri har blivit mycket bättre sen hon fick smärtstillande men hon är väldigt trött och kan somna stående vilket är sjukt gulligt.

Sen på nyårsafton var det ju mammas födelsedag så på morgonen gick jag in till mamma och sjöng och gav henne mina presenter. Sen på förmiddagen tog hon det lugnt och jag fixade i ordning till en lunch vi skulle ha där min kusin, hennes kille, mitt gudbarn, mormor och hennes man skulle komma och fira. Lunchen bestod av bullar, ägg, kötbullar och en massa pålägg. Jag Visade Alva vårt akvarium och herregud vad hon tyckte det var kul att titta på alla fiskarna och lägga sina händer på det. Hon har ju blivit så stor nu så hon gör många ljud ifrån sig, kryper och kan stå om hon håller fast i något.

Under eftermiddagen åkte gästerna hem, men jag och mamma gick efter några timmar till mormor och hennes man för att vi där skulle fira kvällen och de sista timmarna av 2019. Där åt vi 3 rätters som bestod av Crepes till förrätt, Hjort och hasselbacks-potatis till varmrätt och sen chokladpudding till efterrätt. Efter det satt vi och såg på film och åt lite choklad. Vi valde att inte ha några raketer men vi hade sen innan år sådana som lyser och sprakar på marken. Det blir tillräckligt mycket med fyrverkerier där jag bor ändå kan jag tycka. Vi har valt att sluta med raketer både av miljöskäl men också för djurens skull.Vid tolvslaget drack vi champagne och efter ett tag gick jag och mamma hem till oss.

Nu igår tog vi det bara lugnt och jag sov länge och idag när ni läser detta så är jag på jobb!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Skönt att hon mår bättre med smärtstillande, så jobbigt när djuren inte mår bra 😟
nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Nej det är verkligen jobbigt <3
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är verkligen hemskt när dom små pälsklingarna inte mår bra eller liknande! Skönt att hon äntligen mår bättre bästa Siri! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur, verkligen <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229